(Poistunut julkaisusta)

Laatumestari Joensuuhun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Oletko etsimämme myyntihenkinen asiakastyytyväisyyden ja asiakkuuksien ja sopimusten kehittäjä? Meillä on nyt hakusessa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Joensuuhun
 
LAATUMESTARI 
 
Minkälainen pesti on kyseessä?  Tässä pestissä olet asiakkaan ja oman tiimisi välinen silta ja asiantuntija, jolla on vapaus itsenäiseen ja liikkuvaan työhön. Käytännössä siis vastuullesi kuuluu yksikön asiakassuhteiden hoito ja ylläpitäminen sekä asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Huolehdit, että meillä on säännöllisesti asiakaskohtaamisia. Olet kannattavan pikkukaupan myyjä sekä nykyisten sopimusten laajentaja ja kehittäjä. Olet siis L&T:n kasvo asiakkaille.
 
Ketä etsimme?  Etsimämme henkilö ui asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä. Hänellä on 2-5 vuoden työkokemus palvelualalta sekä myynti- ja asiakaspalvelukokemusta. Laatumestari motivoituu asiakaskohtaamisista ja laadun varmistamisesta asiakkaan suuntaan. Hänellä on tuntosarvet pystyssä ja niiden avulla hän tunnistaa lisämyynnin paikat ja tarttuu silloin oitis tuumasta toimeen. Hakemamme henkilö ymmärtää tuloslaskelman sielunelämää, puhuu ja kirjoittaa sujuvaa suomea ja englantia sekä naputtaa näppärästi perus toimisto-ohjelmia. Toiminnanohjaus-, PowerBI- ja CRM-järjestelmäosaaminen katsotaan tehtävässä eduksi.
 
Miksi valita L&T? Tarjoamme sinulle monipuolisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn, jossa todella pääset vaikuttamaan. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteiden ja osaamisen puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera.  

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit tykittää meille sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi tai ottaa luurin kouraan ja  rimpauttaa suoraan esimiehelle, aluejohtaja Erja Heiskaselle, numeroon 040 843 7949. Hänet tavoitat varmimmin 10.1. klo 15-16 ja 16.1. klo 9-10. 
 
Kiinnostuitko? Nyt on mainio pesti tarjolla asiakasrajapinnan ja -myynnin kehäketulle, joten jätä hakemuksesi 26.1.2020 mennessä nettisivujemme kautta.