(Poistunut julkaisusta)

Laatukoordinaattori
Oy Lunawood Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Haluatko sinä olla tulevaisuuden lämpöpuuammattilainen?

Etsimme nyt Laatukoordinaattorin tehtävään lämpöpuualasta ja laadunhallinnasta kiinnostunutta tekijää Kaskisten tehtaallemme.

Laatukoordinaattori työskentelee tuotannossa ja vastaa tuotelaadun seurannasta tuotantoprosessin kaikissa vaiheissa, alkaen raaka-aineiden vastaanotosta ja päättyen tuotteiden jalostamiseen alihankkijalla. Lisäksi laadunhallinnan kokonaisuuden kehittäminen ja seuranta Kaskisissa ovat tärkeä osa työtä.

Laatukoordinaattorin tehtäviin kuuluvat myös tuotekehitykseen ja tuotteiden testaukseen osallistuminen yhteistyössä Iisalmen tuotekehitystiimin kanssa, laatudokumentaatio sekä yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden vierailuille osallistuminen.

Tehtävä on organisaatiossamme uusi ja se antaa erinomaisen mahdollisuuden perehtyä koko tuotantoprosessiin ja laadunhallintaan. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, toimeen tarttuvaa asennetta ja aitoa kiinnostusta laadusta huolehtimiseen ja sen kehittämiseen. Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus (esim. puutekniikka tai prosessiteollisuus) ja kokemusta esimerkiksi puutuoteteollisuudesta. Voit myös olla vastavalmistunut ja urasi alkupuolella, kunhan oppimistahtosi on korkealla.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden kehittää osaamistasi kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä, jolla on ekologinen, nykyaikainen ja kestävää kehitystä tukeva puutuote. Saat tueksesi ammattilaisten tiimin ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Teemme työtä energisellä otteella ja uskomme, että innostus lämpöpuualaan saattaa tarttua sinuunkin!

Lähetäthän meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 15.3.2020.