Laatukoordinaattori vakituiseen työsuhteeseen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2021

Fira Modules Oy valmistaa kylpyhuonemoduuleita Hämeenlinnassa, Hongiston alueella. Kylpyhuonemoduulit rakennetaan sisätiloissa tehtaalla alusta alkaen, viimeistelyyn asti.

LAATUKOORDINAATTORI

Etsimme nyt Hämeenlinnaan laatukoordinaattoria tiimiimme toimimaan kylpyhuonemoduulirakentamisen edelläkävijänä, nyt ja tulevaisuudessa. Tehtävässä pääset mukaan monipuoliseen laadun koordinointiin, joka pitää sisällään päivittäistä valvontaa, lopputarkastamista sekä laadun jatkuvaa kehitystyötä.

Tehtävät:

Etsimämme tekijä ymmärtää laadun merkityksen koko yrityksen näkökulmasta ja haluaa toimia näiden standardien mukaisesti. Olet itseohjautuva ja tärkeintä sinulle onkin työn saattaminen loppuun nämä arvot huomioiden. Pystyt avoimeen kommunikaatioon, sillä tulet kommunikoimaan tiivisti eri sisäisien sidosryhmien välillä, ja toimitkin yhteistyössä työnjohdon, tuotekehityksen ja työntekijöiden kanssa.

Lisäksi, että olet mukana tehtaan laadunvarmistustoiminnan kehittämisessä, odotamme sinulta löytyvän myös aktiivista halua kehittää omaa työtäsi. Selkeän kirjallisen materiaalin tuottaminen tulisi olla sinulle helppoa ja mielekästä, sillä työohjeiden laatiminen tulee olemaan myös osana työnkuvaasi.

Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva alan koulutus (esim. tekniikan alan ins. tai soveltuva ammattikoulututkinto). Eduksesi katsomme, jos omaat jo aiempaa kokemusta vastaavista laaduntarkastus- tai valvontatehtävistä esimerkiksi rakennusteollisuuden tai tuotannon alalta.

Lupaamme:

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen monipuolisessa työnkuvassa, jossa pääset itse kehittämään työtä ja työskentelytapoja. Saat tueksesi ammattitaitoisen tiimin, joka auttaa sinua työssä perehtymiseen.

Muuta:

Heräsikö sinulla kysyttävää? Rekrytoinnin hoitaa Eezy VMP Hämeenlinna. Eezy Hämeenlinna antaa mielellään lisätietoja ma-pe klo 9-15 välisenä aikana, puh. 050 9178540 Silja Syrjälä. Tehtävään valitaan tekijä heti, kun sopiva ehdokas löytyy. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Laita palkkatoivomus ja hakemus ansioluetteloineen pikaisesti osoitteeseen silja.syrjala@eezy.fi

Eezy Hämeenlinna on mukana vain rekrytointivaiheessa, työsuhde solmitaan suoraan Fira Modulesin kanssa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1516617
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna