(Poistunut julkaisusta)

Laatukoordinaattori, Vahvan Ostoyksikkö, Laadunvalvonta
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Ostoyksikkö, Laadunvalvonta

Simontie 5 , 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.03.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Haluatko olla mukana rakentamassa Euroopan parasta laadunvalvontaa ja näin varmistaa kuntalaisille parasta mahdollista palvelua? Etsimme  rohkeaa, innostunutta ja kehittämisestä kiinnostunutta laatukoordinaattoria Vanhus- ja vammaispalvelujen  laadunvalvonta tiimiin.

Vanhus- ja vammaispalvelujen Ostoyksikössä järjestämme Vantaalaisille vanhuksille ja vammaisille heidän tarvitsemiaan palveluja sekä valvomme palvelujen hyvän laadun toteutumista. 

Työn tavoitteena on toteuttaa ja kehittää Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen laadunvalvontaa monipuolistuvassa palveluntuottaja verkostossa sekä kaupungin omassa palvelutuotannossa. Erityisen tärkeää on myös edelleen kehittää toimivia yhteistyötapoja palveluntuottajien kanssa sekä huomioida selkeät palautteen antamisen kanavat asukkaille, läheisille sekä työntekijöille ja varmistaa näin nopea epäkohtiin puuttuminen.

Laadunvalvontatyö koostuu asiakkaiden ja läheisten sekä palveluntuottajien neuvonta- ja ohjaustyöstä ja työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja. Työhön kuuluu myös erilaisia yhteistyötapaamisia, hoitoneuvotteluja sekä asukas- ja läheisteniltoja. Laadunvalvonnassa pääset toteuttamaan suunniteltuja ja ennalta ilmoittamattomia valvontakäyntejä sekä laatimaan näistä kirjallisia raportteja. Asiakaspalautteisiin vastaaminen on tärkeä osa valvontatyötä.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, osaavan ja kehittyvän työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden itsesi kehittämiseen.

Arvostamme kokemusta vanhus- ja vammaispalvelujen erilaisista palveluista ja laatutyöstä. Työ edellyttää vahvaa stressin- ja paineensietokykyä sekä kykyä hallita ja toimia muuttuvissa tilanteissa itsenäisesti sekä ryhmässä. Laatukoordinaattorin työssä katsomme eduksi kyvyn tuottaa laadukasta kirjallista materiaalia.

Haluatko sinä olla mukana luomassa Euroopan parasta laadunvalvontaa, jonka hyvin kuvatut prosessit ja toimintatavat ovat siirrettävissä myös maakuntatasoiseen työhön? Tervetuloa meille töihin!

Ostoyksikössä valvomme mm. erityisasumisen palveluja. Erityisasumisessa järjestetään ikääntyneiden ja vammaisten lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, tehostettua asumispalvelua, palveluasumista sekä perhehoitoa. Palvelut järjestetään sekä omana toimintana että ostopalveluina. Yksiköissä tarjotaan kodinomaista ja yksilöllistä asumista asiakasta kuunnellen ja yhdessä ratkaisuja arkeen etsien. Palveluissa mahdollistetaan asukkaille merkityksellisen arjen toteutuminen sekä tuetaan heitä kuntoutumisessa ja toimintakyvyn ylläpitämisessä. Näyttöön perustuva kehittämistyö on osa arkea.  

Haluamme Vanhus- ja vammaispalveluissa toimia edelläkävijöinä ja tämän vuoksi toivomme uudella työntekijällämme olevan kokemusta, taitoja ja ideoita myös sähköisten työvälineiden ja esimerkiksi sosiaalisen median käyttämisestä osana työelämän ja palvelujen kehittämistä.

Voit käydä tutustumassa Erityisasumiseen sosiaalisen median kautta:

• Twitterissä @HyvaVantaa, @vantaanvanhuus, @munvantaa
 • Facebookissa Vantaan vanhusten erityisasuminen, Vantaan palvelutalot - Asukkaiden näköistä elämää
 • Instragramissa @vanhustenvantaa
 • Blogissamme http://naururyppyja.blogspot.fi/

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2673,76 € /kk euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Asumispalvelujen päällikkö, Halonen Aila
P. 050 3145640
aila.halonen@vantaa.fi

Asumispalvelujen päällikkö, Huilla Tuomas
tuomas.huilla@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.