(Poistunut julkaisusta)

Laatukoordinaattori, Meconet Oy, kokoaikainen, Äänekoski
Meconet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Oletko kiinnostunut laatu- ja valmistusprosessien kehittämisestä? Etsitkö työtä, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Laatukoordinaattori!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Meconet Oy:lle, systemaattista laatukoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän lähelle Äänekoskelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään aluksi Studentworkin kautta asiakkaalle. Aloitus tehtävässä on joustavasti elokuun puolivälissä.

Laatukoordinaattorin tehtävässä pääset osaksi ohutlevyteknologiakeskuksen laatutiimiä, jossa vastaat tuotelaadun jatkuvasta kehittämisestä. Luonteeltasi olet systemaattinen ja järjestelmällinen sekä lisäksi olet omillasi kansainvälisessä ilmapiirissä suomalaisten asiakkaiden kanssa tapahtuvan vuorovaikutuksen lisäksi. Meconetilla pääset osaksi huippuasiantuntijoiden organisaatiota!

Meconet Oy panostaa ihmisiin ja teknologiaan. Meconetillä työskentelee jo 250 huippuasiantuntijaa, jotka uskovat yhteistyön voimaan. Yritys haluaa ymmärtää asiakkaitaan ja olla apuna koko tuotteiden elinkaaren ajan; aina tuotesuunnittelusta ja pienisarjoista tehokkaaseen massatuotantoon. LEAN-ajattelu ohjaa kaikkea heidän tekemistään. Meconet on kansainvälinen ja taloudellisesti vakavarainen perheyhtiö. Lue lisää täältä: https://www.meconet.net/

Pääasialliset tehtävät

 • Seuraat tuotelaatua päivittäisessä toiminnassa
 • Käsittelet poikkeamia sisäisissä ja ulkoisissa prosesseissa
 • Olet yhteydessä suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa
 • Laadit laadunvalvontaohjeistuksia
 • Rakennat osaltasi Meconetin laatukuvaa

Odotamme sinulta

 • Vähintään loppuvaiheessa olevia insinööriopintoja (esim. kone/mekaniikka/sähkö/automaatio)
 • Erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin osaamista
 • Järjestelmällistä ja systemaattista työotetta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittää koulusta ja aiemmista työkokemuksista saamiasi taitoja laatuprosesseihin liittyen
 • Vahvistaa osaamistasi ja kehittyä laadunhallinnan asiantuntijaksi
 • Hyödyntää kasvavan keskisuuren yrityksen edut
 • Kannustavaan ja lämminhenkiseen työyhteisöön
 • Kilpailukykyiseen palkkaukseen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.7, mutta nopeus on valttia. Aloitus tehtävässä on elokuun puolivälissä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää tiia.maenpaa@studentwork.com / +358504637212. Tiian loman ajan (11.7-12.8) lisätietoja antaa Christina Fagerström (christina.fagerstrom@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.