(Poistunut julkaisusta)

Laatukoordinaattori kesäharjoittelija Hyvinkäälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Etsimme asiakkaallemme isolle kansainväliselle yritykselle koneistotuotantoon Laatukoordinaattoriharjoittelijaa määräaikaiseen noin 4 kk mittaiseen työsuhteeseen. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Tehtäviisi kuuluu koneistotehtaan laadunhallintaan liittyvät erilaiset avustavat työt laatutiimissä yhdessä Laatuinsinöörin kanssa. Tehtäviä voi olla esim. asiakaspalautteeseen vastaaminen ja laatuongelmiin liittyvien syy-seuraussuhteiden selvittäminen organisaation asiantuntijoiden kanssa.

 

Etsimällämme henkilöllä on hyvät IT-taidot ( SAP), teknisten piirustusten lukutaito sekä sujuva englannin ja suomen kielentaito. Laatutyökalujen tuntemus luetaan eduksesi.


Olet persoonaltasi oma-aloitteinen ja oivaltava sekä täsmällinen ja tarkka. Työntekijänä olet ahkera, joustava ja innokas oppimaan uutta.
Työssä eteen tulevat haasteet voivat olla uusia ja ainutkertaisia eli kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin on tärkeää. Tarkkuutta vaatii erityisesti raportointi ja erilaisten ohjeistusten päivittäminen.


Toivomme sinulla olevan jonkun verran kokemusta vastaavista töistä teollisuusympäristössä tai olet halukas oppimaan. Voit olla opiskelija tai vastavalmistunut.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kansainvälisessä yrityksessä, hyvän perehdytyksen tehtävään ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.5.2019. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haethan tehtävää pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Anita Fokin, anita.fokin@adecco.fi.