Laatujärjestelmän kehittäjä, Suomen talokatsastus Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020
Etsimme nyt Suomen talokatsastus Oy:lle laatujärjestelmän kehittäjää kolmen kuukauden projektiin, vastaamaan heidän kuntotarkastuksien laatujärjestelmästä. Alussa olet kuntotarkastajien mukana eri kohteissa, jotta ymmärrät mitä kuntotarkastajat tekevät, jonka jälkeen pystyt aloittamaan laatujärjestelmän rakentamisen ja laatukäsikirjan kirjoittamisen. Jos olet kiinnostunut laatujärjestelmistä, saat ihmiset innostumaan ja kiinnostumaan projektista ja sinulla on jo kokemusta laatuprosessien parissa työskentelystä, tämä on tehtäväsi!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet laatimaan laatujärjestelmän kuntotarkastusten puolelle Suomen talokatsastus Oylle. Heillä ei ole vielä laatujärjestelmää, joten tulet rakentamaan sen itsenäisesti alusta loppuun, tiimin tuen avulla. Laatustandardina toimii ISO9001. Tarkoitus on hakea yritykselle laatusertifikaatti, tämän sinun rakentamasi laatujärjestelmän avulla. Työn alussa tulet kulkemaan kuntotarkastajien mukana eri kohteissa n.2-3 viikon ajan, jotta tutustut kuntotarkastustoimialaan ja ymmärrät miten, kyseinen prosessi toimii (tilausvaiheesta raportointiin). Kiinteistöhuoltokortti toimii pohjana työn alussa, joten niistä ymmärtäminen on tässä työssä eduksi. Tämän jälkeen tulet laatimaan laatukäsikirjan, jota yritys voi käyttää tulevaisuudessa apunaan. Tämän on projekti, joka kestää 3 kuukautta, 37,5h viikko.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen projektin
* Mahdollisuuden laatia laatujärjestelmä itsenäisesti alusta loppuun
* Tuen työllesi
* Mahdollisuuden etätyöskentelyyn


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Laatujärjestelmän laatiminen alusta loppuun
* Laatukäsikirjan laatiminen
* Laatuprosessin ymmärtäminen ja prosessin kehittäminen
* Pientalojen kuntokartoituksissa mukana oleminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Oikeanlainen koulutustausta
* Kokemusta laatuprosesseista ja laatujärjestelmistä
* Ymmärrys laatustandardi ISO9001:sta
* Hyvät MS Office taidot
* Sujuva suomen kieli, kirjallinen ja suullinen
* Innostunut ja motivoitunut asenne työhön


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: 3 kuukautta
* Sijainti: Turkhaudanti 5, 00700 Helsinki.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Suomen talokatsastus Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Suomen talokatsatus Oy on Uudenmaan alueella toimiva insinööritoimisto. Visionamme on tarjota uudella palvelukonseptilla parasta mahdollista rakennusteknistä asiantuntija-apua taloyhtiöille ja kiinteistöjen omistajille. Yli 25 vuoden kokemuksella ja tuhansien kiinteistöjen tarkastuksilla olemme harjaantuneet tuntemaan eri ikäiset rakennukset ja niiden ominaisuudet. Asiantuntijapalvelumme kattavat kiinteistöjen kunnon eri selvitysmenetelmät. Meille asiakkaan auttaminen nopealla ja kustannustehokkaalla tavalla on yritystoimintamme lähtökohta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1334358
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki