(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri/dokumentoija meriteollisuuden alalle kansainväliseen yritykseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Oletko uransa alussa oleva diplomi-insinööri tai insinööri, joka haluaa päästä työskentelemään monipuolisten projektien parissa käytännönläheisesti ja kehittää ongelmakohtia omalla työllään? Haluatko työskennellä kansainvälisessä ja vakaassa teollisuuden alan yrityksessä, jonka uramahdollisuudet ovat lähes rajattomat? Haemme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista laatuinsinööriä/dokumentoijaa Helsinkiin! Mikäli olet hands-on asenteella varustettu innokas tekijä, laita hakemuksesi tulemaan jo tänään! Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden haettua tehtävää.
KUVAUS
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Laatuinsinöörinä pääset työskentelemään monien meriteollisuuden sähkö- ja automaatiotehtävien projektien parissa. Työsi on puoliksi laatuinsinöörin työtä ja puoliksi dokumentoinnin tehtäviä. Tässä tehtävässä toimit siis sekä projektitiimin (laatuinsinööri) että tukifunktiotiimin (dokumentointi) jäsenenä monipuolisten tehtävien parissa työskennellen. Laatuinsinöörin roolissa käyt läpi ongelmatapauksia ja ratkaisuehdotuksia 4Q-laatumallin mukaisesti ja ISP9001-standardia noudattaen. Tehtäviisi kuuluu myös raportointi. Dokumentoijan tehtäviin kuuluu tiedon kerääminen ja dokumenttien laatiminen.

Työtehtäviisi kuuluu:


* meriteollisuuden sähkö- ja automaatioteollisuuden projektien parissa työskentely
* 50% laatuinsinöörin tehtävät 4Q-mallin mukaisesi ja ISP9001-standardia noudattaen
* 50% dokumentointitehtävät ja laatudokumenttien kirjaaminen


Tehtävä tarjoaa sosiaaliselle ja teknisesti orientoituneelle nuorelle ammattilaiselle loistavan tilaisuuden päästä näkemään projektityöskentelyä käytännönläheisesti! Asiakasyrityksemme on johtava sähkö- ja automaatioteollisuuden yritys, joka tarjoaa monipuoliset uramahdollisuudet!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on esimerkiksi sähkö-, kone- tai laivanrakennuksen vastavalmistunut insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on ymmärrystä laatutyöstä ja jonkin verran tuntemusta laatutyökaluista sekä dokumentoinnista. Ymmärrät, miten laatukulttuuria tuodaan projekteihin ja mitä esimerkiksi juurianalyysit tarkoittavat. Toimintaotteeltasi olet ripeä, aktiivinen, työtä pelkäämätön ja pystyt edistämään useita asioita ja tehtäviä samanaikaisesti. Toimit ongelmanratkaisukeskeisesti erilaisissa tiimityöskentelytilanteissa, mutta pystyt oma-aloitteisesti suoriutumaan myös itsenäisistä työtehtävistä kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää systemaattista ajattelutapaa ja huolellista työotetta. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* korkeakoulututkinto (DI tai AMK-insinööri)
* ymmärrystä laatutyöstä ja työkaluista
* tuntemusta dokumentoinnista
* ripeä ja aktiivinen hands-on asenne
* hyvät ongelmanratkaisutaidot
* systemaattinen ajattelutapa ja huolellinen työote
* sujuva englannin kielen taito


Eduksi katsomme ymmärryksen sekä sähkö- että mekaniikkatekniikasta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta
* Työmäärä: Kokoaika, toimistotyöajat
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää osoitteeseen mailto:hel01@academicwork.fi.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.