Laatuinsinööri
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Hei sinä työnhakija, joka omaat ymmärryksen teknisistä asioista ja olet työskennellyt laadunvalvonnan ja prosessien kehittämisen parissa! Etsitkö uusia haasteita urallesi ja työ elektroniikka-alalla kiinnostaa? Jatka lukemista, sillä etsimme nyt asiakkaallemme:

LAATUINSINÖÖRIÄ VAKITUISEEN TYÖSUHTEESEEN!

Tulet työskentelemään osana ammattilaisista koostuvaa tiimiä ja työtehtäväsi koostuu tuotantoprosessien sekä lopputuotteiden laadunvalvonnasta sekä prosessien kehittämisestä, seurannasta sekä raportoinnista. Toivomme kokemusta vastaavista tehtävistä tai tuotantoteollisuudesta. Tunnet erilaiset laatutyökalut ja omaat mahdollisesti aiempaa kokemusta laatustandardeista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Toivomme sinun omaavan oma-aloitteisen ja työhön tarttuvan asenteen sekä ongelmanratkaisukykyä haastavissakin tilanteissa.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn hyvämaineisessa asiakasyrityksessämme Oulun lähistöllä ja pääset työskentelemään osana ammattilaisista koostuvaa tiimiä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työllistyt suoraan asiakkaamme kirjoille.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle. Voit jättää hakemuksen ohessa olevasta hakulinkistä. 

Hakuaika päättyy 27.6.2021 klo 23:59. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä Siniin p. 040 307 5304 tai Lauraan p. 040 079 6860.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465568
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Oulu