Laatuinsinööri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021

Onko laatu se, joka toimintaasi määrittää? Osaatko luoda, seurata, raportoida ja kehittää?

Debomix Oy on vuonna 1995 perustettu metallien sorvauksen ja jyrsinnän ammattilainen, joka takaa asiakkailleen tehokasta palvelua ja joustavaa yhteistyötä.

Debomix Oy on osa RD Groupia, jonka liikevaihto on noin 25 M€. RD Groupin muodostavat kolme yritystä; Debomix Oy, Ratesteel ja RDTC Oy, jotka yhdessä työllistävät lähes 150 oman alansa ammattilaista.

Etsimme Debomix Oy:lle Vieremälle laatuinsinööriä vakituiseen ja pitkäkestoiseen työsuhteeseen.
Omasta osaamisestasi ja mielenkiinnostasi riippuen voit ottaa jo aloitusvaiheessa kontollesi myös menetelmäkehityksen asioita tai sitten voit pitää niitä maalina, joita tavoittelet urakehityksesi ensi vaiheessa.

Laatuinsinöörin tehtävässä toimit laadun tuottajana, seuraajana sekä parantajana ja vastaat laadun toteutumisesta kokonaisvaltaisesti yrityksen eri osa-alueilla.
Pidät hallussasi laatuprosesseja ja huolehdit siitä, että ne ovat käytössä tuotannossa ja yrityksessä kautta linjan. Seuraat ja raportoit olemassa olemilla mittareilla sekä kehität uusia tapoja ja mittareita laadun varmistamiseen. Toimit mukana kehitysprojekteissa sekä vastaat esimerkiksi siitä, että reklamaatiot tulevat käsiteltyä sovitulla tavalla ja laatutaulut sekä työohjeet ovat ajan tasalla.

Debomix Oy:ssä toimit itsenäisesti laatuasioiden parissa, mutta tulet olemaan paljon tekemisissä yrityksen työnjohtajien kanssa sekä saat laatuasioihin apua ja tukea konsernin muiden yritysten laatutekijöiden puolelta.

Laatuinsinööriltä emme edellytä yksityiskohtaista tuntemusta metallialasta, sillä tehtävä on laatuprosessien hoitamista kokonaisuutena ja yksityiskohtien tuntemus löytyy tarvittaessa toisaalta yrityksen sisältä.
Sen sijaan arvostamme tekijässä aiemman laadun parissa työskentelyn lisäksi Lean-tuntemusta, ennakoivaa työotetta sekä halua kehittää ja kehittyä.

Debomix tarjoaa sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi konsernin kolmen yrityksen tuen ja mahdollisuuden edetä tehtävissäsi. Pääset mukaan luomaan nuoren ja vahvasti kasvavan yrityksen toimintakulttuuria ja jättämään oman kätesi jäljen tapaan tehdä töitä.

Oletko siis miettimässä uutta suuntaa jo pitkälle urallesi? Vai onko kenties aikasi hypätä suurempiin saappaisiin?

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta. Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä joko heti tai kesälomien jälkeen.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1463883
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Vieremä