(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri
Lantmannen Cerealia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haluatko olla mukana muuttamassa elintarvikealaa positiivisesti? Jos vastaat kyllä, Cerealia on sinua varten, sillä me yhdistämme liiketoiminta-ajattelun ja ihmisten edun. Visiomme on kasvaa pohjoismaiden johtavaksi elintarvikealan toimijaksi. Olemme osa Lantmännenia, joka on suuri kansainvälinen toimija. Yhdessä me inspiroimme ja kannustamme toisiamme eteenpäin – ja haluamme sinun olevan osa matkaamme!

Lantmännen Cerealian Kotkan toimipaikassa on avautunut upea mahdollisuus, sillä riveihimme etsitään uutta

Laatuinsinööriä

Kotkan tehdas on Suomen suurimpia näkkileivän ja hapankorpun valmistajia, tunnettuja tuotteitamme ovat esimerkiksi Koulunäkki, Vaasan hapankorppu ja Pieni Pyöreä. Merkittävä osuus tehtaan tuotannosta lähtee vientiin.

Rooli on Kotkan tehtaan organisaatiossa uusi, tavoitteena laajentaa laatuajattelu tuotelaadusta kokonaisvaltaiseen laatuajatteluun.

Mitä työtehtäviisi kuuluu?

Tehtävässä vastaat Kotkan tehtaan osalta mm., HACCP-järjestelmän toiminnasta ja kehittämisestä, toimit HACCP-ryhmän vetäjänä. Vastaat tehtaan tuoteturvallisuussertifikaattien (BRC ja IFS) ylläpidosta ja kehittämisestä sekä ulkoisten ja sisäisten auditointien koordinoinnista. Tämän lisäksi vastaat myös näytteenottosuunnitelman mukaisesta toiminnasta, asiakas-, sidosryhmä- ja viranomaisyhteistyön ylläpidosta ja kehittämisestä, elintarviketurvallisuus- ja -hygieniakoulutusten organisoinnista ja toteuttamisesta sekä elintarviketurvallisuusdokumenttien hallinnan ylläpidosta ja kehittämiseen liittyvistä muista tehtävistä.

Taidot ja vaatimukset

Mitä työssä menestyminen vaatii:

Vaadittu kokemus ja koulutus:

  • Tehtävään soveltuva elintarvikealan AMK- tai yliopistotutkintoa
  • Elintarvikelainsäädännön, -standardien, hygieniavaatimusten ja HACCP-perusteiden vahvaa tuntemusta.
  • Aikaisempi kokemus työskentelystä laatuorganisaatiossa katsotaan eduksi
  • Toimintaa tukevien yleisten IT-taitojen osaamista
  • Muutaman vuoden työkokemus elintarviketeollisuudesta katsotaan eduksi

Vaaditut taidot ja osaaminen:

  • Aitoa innostusta tuotelaatuun, tuoteturvallisuuteen ja niiden hallinnan kehittämiseen
  • Ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta ja erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Jaat arvomme, joita ovat avoimuus, kokonaisvaltainen näkemys ja tahto mennä eteenpäin sekä lupauksemme kantaa vastuu pellolta pöytään.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Olemme suuri kansainvälinen konserni, jonka monipuoliset toiminnot kattavat viljan koko arvoketjun – pellolla kasvavasta versosta aina ruokapöytään saakka. Liiketoimintamme on laaja-alaista ja kattaa elintarvike-, maatalous-, työkone-, bioenergia- ja kiinteistöalat, minkä ansiosta tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia eri teollisuudenaloilla, maissa, yhtiöissä ja osaamisalueilla.

Kiinnostuitko?

Me toivomme niin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajan kuluessa, joten paikka voidaan täyttää sopivan hakijan löydyttyä ennen hakuajan päättymistä. Täytä hakemus siis mahdollisimman pian!

Jos sinulla on paikkaan tai rekrytointiprosessiin liittyviä kysymyksiä, ole yhteydessä tulevaan esimieheen, Category Quality Manager Henna Tammiseen sähköpostilla henna.tamminen@lantmannen.com, voit myös halutessasi sopia ajan puhelinkeskustelulle. Jäämme odottamaan hakemustasi!