(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri
Suomen Vaimennin Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2018

Suomen Vaimennin Oy (SV), on perinteikäs perheyhtiö, jonka liikevaihto on vahvassa kasvussa. Yrityksemme kehittää, valmistaa ja markkinoi raskaiden ajoneuvojen, rautatiekaluston ja teollisuuden iskunvaimentimia, korkeaa laatua arvostaville asiakkailleen. Viennin osuus on n. 80%. Menestyksemme perustuu joustavaan ja tehokkaaseen tuotantoon sekä ennen kaikkea korkeaan laatuun. Yrityksemme on sertifioitu ISO 9001, ISO 14001, EN 3834 ja EN 15085 laatujärjestelmien mukaisesti. Liity menestyvään joukkoomme ja ota paikkasi eurooppalaisessa menestystarinassa.

Katso myös www.sv-shocks.com

Yrityksemme kehittyessä haemme palvelukseemme hyvän kokemuksen omaavaa

Laatuinsinööri

Tehtävänäsi on laatujärjestelmämme kehittäminen, dokumentointi ja ylläpito sekä asiakkaidemme edellyttämän dokumentaation tuottaminen ja ylläpito. Tulisit myös aktiivisesti osallistumaan muuhunkin toiminnan kehittämisen ja ylläpitoon liittyviin tehtäviin. Tehtäviin kuuluu myös vastaanottotarkastuksen dokumentaation ja materiaalitodistusten varmentaminen.

Toivomme sinun toimivan oma-aloitteisesti, pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti, kehittäen laatuamme ja tehokkuuttamme, samalla tehostaen yhteistyötämme kotimaisten ja kansainvälisten raaka-aine toimittajien ja alihankkijoidemme kanssa.

Sinulla on riittävä ja soveltuva tekninen koulutus ja käytännön kokemusta tuotannosta ja laadunhallinnasta, mieluiten konepaja ympäristössä. ISO 9001 laatujärjestelmän tuntemus on edellytys ja muiden laatujärjestelmien mahdollinen tuntemus olisivat loistava lisä. Olet vastuuntuntoinen, ratkaisukeskeinen, energinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Hyvä ja sujuva Englannin kielen taito on välttämätön, myös Saksan kielitaidosta olisi apua.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn laadukkaiden tuotteidemme parissa. Toimimme kansainvälisesti, joten matkustushalukkuus on toivottavaa.

Lähetä hakemuksesi 16.11.2018. mennessä Anna Bengelsdorff-Lindstedtin sähköpostiosoitteeseen: anna@suomenvaimennin.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa 1-2.11.2018 välisenä aikana klo 12-14 Harri Harju-Villamo, puhelin 040-5518414 tai sähköposti harri@suomenvaimennin.fi.