(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri
BMH Technology Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

HAEMME LAATUINSINÖÖRIÄ

Laatuinsinöörinä vastaat projektien sekä varaosapuolen laadunhallinnasta yhteistyössä muun organisaation sekä toimittajiemme kanssa. Tehtäviisi kuuluvat projektin laatu- ja tarkastussuunnitelmien laatiminen sekä niihin liittyvä dokumentointi sekä tarkastukset toimittajillamme. Työnkuvaasi tarkennetaan taustasi ja kiinnostuksesi mukaisesti ja siihen voidaan liittää esim. erilaisia kehitystehtäviä.

Toivomme sinulta teknistä taustaa ja soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri) sekä ymmärrystä konepajavalmistuksesta sekä siihen liittyvistä vaatimuksista (esim. hitsaus, teräsrakenteet, pintakäsittely). Arvostamme kokemusta toimittajakentässä ja toimittajakehityksen parissa toimimisesta. Myös auditointikokemus katsotaan eduksi.
 
Odotamme aktiivista työskentelytapaa sekä aitoa halua sitoutua yhteiseen tekemiseen. Tehtävä edellyttää sujuvia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kansainvälisen toimintamme vuoksi vähintään englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa sekä kohtuullista matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Tarjoamme ympärillesi innostavan työtiimin, vaihtelevan ja motivoivan työnkuvan sekä kykyjesi mukaiset edut ja etenemismahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Manager, Environment and Quality
Niina Jäpölä
+35840 718 8435
niina.japola@bmh.fi

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 10.6.2018 mennessä osoitteessa www.bmh.fi/careers.