(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri
Abloy Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Abloy suuntautuu voimakkaasti nopeasti kasvaviin digitaalisiin oviympäristö- ja kulunvalvonnan tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin, joita toimitamme partneri- ja jakeluverkostomme kautta kotimaan markkinoille sekä korkean turvallisuuden asiakasryhmille kansainvälisillä markkinoilla.

Haemme Joensuuhun

LAATUINSINÖÖRIÄ

Laatuinsinöörinä vastaat Abloyn laatuprosessien ja tuotteiden jatkuvasta parantamisesta ja varmistamisesta myös pitkällä tähtäimellä organisoimalla laadunkehitysprojekteja sekä edistämällä sidosryhmien tietoisuutta laatuasioista. Edistät six sigma –menetelmän käyttöä parannusprojekteissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään AMK-tasoinen tekninen koulutus ja pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Tehtävässä menestymiseen tarvitset hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja toimiessasi sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Laatu- ja ympäristöstandardien sekä six sigma green/black belt-tason osaaminen katsotaan eduksi.

Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtävän sisältö voidaan rakentaa sopivan haastavaksi, tehtävä voi myös sisältää esimiesvastuuta.

Lisätietoja tehtävästä antaa laadunkehityspäällikkö Jari Kinnunen, p. 040 868 9986.

Täytä hakemus palkkatoiveineen 25.2.2018 mennessä osoitteessa:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?50d76114&lang=fi-FI