(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri, VR FleetCare
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021
Etsimme asiakkaallemme VR FleetCare:lle Laatuinsinööriä ympäristö- ja laadunhallintajärjestelmien kehitystyön pariin. Työssä menestyt, jos olet kiinnostunut projektityöskentelystä sekä omaat teknisen koulutustaustan. Lue lisää alta ja hae paikkaa pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Laatuinsinöörinä vastuullesi kuuluvat erilaiset kehitystehtävät liittyen ympäristö- ja laadunhallintärjestelmiin. Pääset kehittämään VR FleetCaren toimintaa ja olet merkittävässä roolissa tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamisessa. Olet vastuussa projektien etenemisestä ja huolehdit tarvittavasta raportoinnista sidosryhmien kesken.

Tarjoamme

Tehtävässä pääset kehittymään monipuoliseksi projektityön asiantuntijaksi. Tukena sinulla on osaava tiimi ja mukavat työkaverit. Lisäksi työtä on mahdollista tehdä joustavasti myös etänä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittää VR FleetCaren kaluston kunnossapidon toimintakulttuuria.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Projektien vetäminen ja toimintatapojen kehittäminen
* Raportointi ja kommunikointi eri toimijoiden välillä
* Ympäristö- ja laadunhallintamenetelmien sekä auditointi- ja sertifiointiprosessien kehittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto
* Hieman aiempaa työkokemusta projektityöskentelystä ja projektien läpiviennistä
* Aiempi kokemus laadunhallintamenetelmien kehitystyöstä, auditioinnista sekä sertifiointivaatimuksien tuntemisesta nähdään eduksi
* Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Joustava ja huolellinen
* Ongelmanratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Helsinki, Ilmala
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VR:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VR FleetCare on VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Panostamme vahvasti tulevaisuuteen, ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia. VR FleetCare työllistää yli 1 000 työntekijää, ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa.