(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri teknologiateollisuuteen, Helsinki
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019

Omaatko tekniikan alalta korkeakoulututkinnon ja haluat päästä työskentelemään kansainväliseen teknologia-alan yritykseen laatuasioiden pariin? Me etsimme juuri nyt tällaista henkilöä!

Rekrytoimme yhdelle maailman johtavista korkean teknologian yrityksistä LAATUINSINÖÖRIÄ ainakin vuoden 2020 loppuun asti kestävään työsuhteeseen Helsinkiin. Työsuhde solmitaan Adeccon ja valitun henkilön välille ja työ tehdään asiakkaamme toimipisteessä.

Laatuinsinöörinä tulet työskentelemään osana sähkövoimatekniikan komponenttien hankintaorganisaatiota. Vastaat osastosi reklamaatioprosesseista, käsittelemällä laatupoikkeamat ja hoitamalla niistä aiheutuvat reklamaatiot kustannuksineen sekä hyvityksineen. Seuraat laatupoikkeamien ja myöhästymisien mittareita sekä laadit näiden pohjalta raportit. Ratkaiset mahdolliset laatuongelmat toimittajien kanssa ja osallistut laadunparannusprojekteihin. Tehtävässä työskentelet tiiviisti yhteistyössä osastosi ostajien kanssa ja olet jatkuvasti yhteydessä kotimaisiin ja ulkomaalaisiin toimittajiin.

Tehtävään etsimme teknisen koulutuksen (esim. konetekniikan tai sähkötekniikan DI tai Insinööri AMK) omaavaa henkilöä. Tehtävä soveltuu erityisesti työuransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle, jolla halu kasvaa laatutehtävien ammattilaiseksi. Aikaisempi kokemus tuotantoteollisuudesta ja SAP järjestelmästä on eduksi. Työkielenä toimii suomi ja englanti. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista ongelmienratkaisukykyä ja hyvää paineensietokykyä.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään laatutehtävien parissa, tarjoamme sinulle nyt loistavan tilaisuuden päästä työskentelemään arvostettuun yritykseen, jossa pääset taatusti mielenkiintoisten ja monipuolisten tehtävien pariin kehittymään laatuinsinöörinä.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt pyritään aloittamaan mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV tai kysy lisätietoja Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäkseltä, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi.