(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri / Teknikum Oy, Sastamala
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Teknikum-Yhtiöt on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Vuonna 2020 konsernin liikevaihtotavoite on 70 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 700 henkilöä. Palvelusegmenttiimme kuuluvat kulutuksen ja korroosion suojaukseen liittyvät tuote- ja palveluratkaisut, nesteiden ja muiden materiaalien siirtoon suunnitellut teollisuusletkut ja letkuasennelmat sekä asiakaskohtaisesti suunnitellut ja valmistetut polymeerituotteet. Yrityksemme on sertifioitu ISO 9001, ISO 14001 ja IATF 16949 standardien mukaisesti. Teknikum-konsernin asiantuntemus kattaa Suomen, Saksan, Venäjän, Kiinan ja Unkarin sekä jälleenmyyjiemme kautta koko maailman. Lisätietoja: www.teknikum.com

Etsimme nyt esimiesrooliin Sastamalaan sinua analyyttinen, tehokas ja yhteistyökykyinen

LAATUINSINÖÖRI

Laadun kehittäminen on kokonaisvaltaista prosessien kehittämistä tuotteiden ja toiminnan laadun sekä tuottavuuden parantamiseksi yhteistyössä eri sidosryhmien, esimerkiksi asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työyhteisömme kanssa. Laadukkaista tuotteista ja toimituksista sekä ympäristöä vähemmän kuormittavasta toiminnasta hyötyvät kaikki.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:

  • laatuosaston henkilöesimiehenä toimiminen
  • sisäisten- ja ulkoisten laatukustannusten pienentäminen
  • jatkuva parantaminen laatu- ja ympäristöasioissa
  • laatu- ja ympäristödokumentaatio sekä dokumentaation kehittäminen
  • asiakaspalautteiden käsittely

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus laadunhallinnan kehittämisestä ja yleisimmin käytettävistä laatutyökaluista. Osaat priorisoida tehtäväsi ja ratkaista ongelmat systemaattisesti. Toimit tehokkaasti eri sidosryhmien kanssa ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat käyttää MS-Officen työkaluja ja MiniTab-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englanninkielen taitoa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (ins. AMK, DI tai vastaava).

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään sekä yritystämme että itseäsi. Menestyksesi tukena on motivoitunut, ammattitaitoinen ja itseään kehittävä organisaatio.

Lisätietoja tehtävästä antavat Teknikum-Yhtiöiden Director HSQE, Esko Mäntyharju esko.mantyharju(at)teknikum.com / puh. +358 50 344 5765 ja MPS-konsultti Petri Raivola puh. 040 132 9916. Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 16.2.2020 mennessä.