(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri runkotuotantoon
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

LAATUINSINÖÖRIÄ RUNKOTUOTANTOON


Tehtäviisi kuuluu

Runkotuotannon laatuinsinöörinä luot, kehität ja ylläpidät laatujärjestelmäämme.

Vastaat prosessien laadunvalvonnasta ja kehityksestä osastoilla. Etsit, keräät ja analysoit tietoa sekä hoidat sisäisiä reklamaatioita ja kehität laatupalautejärjestelmää.

Osallistut myös tuotannon ja tuotteiden kehittämiseen yhteistyössä eri osastojen kanssa. Lisäksi tehtäviisi kuuluu johtaa sisäisiä laatukokouksia ja laatukehityshankkeita.


Toivomme hakijalta

Edellytämme tehtävään sopivaa teknisen alan AMK- tai yliopistotutkintoa.

Lisäksi tarvitset hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn myös paineen alla.

Olet kiinnostunut laadunhallinnasta ja sinulle on luontaista systemaattinen ja ongelmaratkaisukeskeinen ajattelutapa.

Sinulla tulee olla hyvä ymmärrys laadusta sekä kokemusta laatutyökaluista ja dokumentoinnista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä hoitaa useita tehtäviä samanaikaisesti sekä ripeää ja aktiivista otetta työhön.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Sami Teräntö
Laatuosaston osastopäällikkö
040 756 3747 (soittoajat ke 30.10 ja ke 6.11 klo 12-13)
sami.teranto@meyerturku.fi


Hanna Koponen
Osavalmistuksen osastopäällikkö
040 823 4239 (soittoajat ke 30.10 ja ke 6.11 klo 14-15)
hanna.koponen@meyerturku.fi