(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri Raide-Jokeri -projektiin
NRC Group Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Etsimme laatuinsinööriä Raide-Jokeri -projektiin

Laatuinsinöörinä vastaat siitä, että lohkoilla toimitaan Raide-Jokerin laatusuunnitelman mukaisesti, luovutukset liikenteelle hoituvat aikataulussa ja laatudokumentit laaditaan sovitulla tavalla. Laatuinsinöörinä toimit laatupäällikön työparina varsinkin luovutuskokonaisuuksien hallinnassa ja olet tiiviissä yhteystyössä tuotantolohkojen laatuasioista vastaavien työmaainsinöörien kanssa. Osallistut lisäksi Raide-Jokerin laatuprosessien jatkuvaan kehittämiseen.

Arvostamme avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin sekä hyviä ryhmätyöskentelytaitoja. Aiempi kokemus laatuaineiston kokoamisesta ja luovutusprosessesin hoitamisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin innostunut ja kehitysmyönteinen asenne sekä aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä.

 

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Laura Nevalainen, laura.nevalainen@nrcgroup.fi, p. 040-754 5665.


Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

Puhelin: 040 754 5665 Sähköposti: laura.nevalainen@nrcgroup.fi Sijainti: Helsinki