(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri (Quality Support Engineer)
NSG Group/Pilkington Automotive Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Haemme Laitilan tehtaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Laatuinsinööriä (Quality Support Engineer)

Laatuinsinöörinä työskentelet asiakkaiden ongelmatilanteiden käsittelyjen ja ratkaisujen parissa yhdessä tehtaan eri sidosryhmien kanssa. Vastuualueellesi kuuluvat prosessi- ja laatujärjestelmäauditoinnit sekä mittaus- ja testauslaboratorion toiminnan kehittäminen. Roolissasi toimit laadun edustajana tehtaan työryhmissä ja projekteissa. Työssäsi raportoit laatupäällikölle.

Arvostamme erityisesti soveltuvan koulutuksen (DI/insinööri) lisäksi kokemusta vastaavista tehtävistä teollisuudessa (mm. laatujärjestelmistä ja laatutyökaluista 5xWhy, 8D, FMEA, Control Plan, MSA), tuloksellista ja systemaattista työskentelytapaa, halua työskennellä pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti yrityksen linjausten mukaisesti laatutoimintoja kehittäen ja tehostaen.

Hyvät asiakaspalvelu- ja kommunikointitaidot, vastuullinen ja itsenäinen työote, sekä kyky johtaa omaa työtä laadukkaasti ovat olennaisia ominaisuuksia tehtävässä menestymisessä. Olet hyvä tiimipelaaja ja sinulla on taito saada tiimisi mukaan erilaisiin projekteihin. Koska olemme kansainvälinen yritys, odotamme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa sekä saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön aidosti kansainvälisessä ajoneuvoteollisuuden yrityksessä.

Rekrytoinnissa avussa Eezy Personnel. Lisätietoja tehtävästä antaa konsultti Hannele Larkovuo p. 0400 714113 / hannele.larkovuo@personnel.fi ja Pilkingtonilla laatupäällikkö Tommi Lintunen 050 345 1137. Lähetäthän hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 26.1.2020.