(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri / -päällikkö, Feon Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2020
Asiakkaamme Feon Oy etsii kokenutta ja aktiivista


Laatuinsinööriä / -päällikköä

vakituiseen työsuhteeseen kehittämään toimintaamme.

Toimipaikkasi on Hattulassa tai Uudessakaupungissa.

Laatuinsinöörinä /-päällikkönä vastaat yhtiön laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Tehtäviisi kuuluu sisäisten ja ulkoisten auditointien suunnitteleminen ja toteuttaminen, poikkeamien käsittely ja raportointi sekä sisäisten koulutusten pitäminen ja järjestäminen henkilöstölle.

Toivomme, että sinulla on työkokemusta valmistavasta teollisuudesta ja toimintajärjestelmistä sekä tunnet hyvin laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmät (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001).

Työsi edellyttää itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta ja aitoa halua kehittää toimintoja. Erinomainen ongelmanratkaisukyky, järjestelmällisyys ja syy-seuraussuhteiden ymmärtäminen mahdollistaa onnistumisen työssäsi. Edellytämme tehtävässä teknistä koulutusta (insinööri/DI) sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja. Hyvä kirjallinen ja suullinen viestintätaito suomeksi ja englanniksi on tehtävässä välttämätöntä.

Vastuullesi kuuluu myös korjaavien toimenpiteiden suunnittelu yhdessä prosessivastaavien kanssa ja näiden toimenpiteiden toteutumisen valvonta. Tehtävänimikkeesi ja tarkemmat vastuut tarkentuvat osaamisesi ja kokemuksesi myötä.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 31.7.2020 mennessä toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopivin tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Kähkönen, puh. 040 482 6422. Soittoaika 17.6. tai 24.6. klo 13.00-14.00.Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.