(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri Lohjalle
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Kansainväliseen elektroniikkateollisuuteen etsitään laatuinsinööriä.

Tehtävänäsi on tukea tuotantotiimejä päivittäisen ongelmanratkaisun / juurisyyanalyysien tekemisessä. Huolehdit tavarantoimittajien laatureklamaatioista ja kehität tarkastus- ja laadunvalvontatoimintoa tuotannossa kouluttamalla laadunvalvontahenkilöstöä systemaattisesti.
Odotamme sinulta
Edellytämme hakijalta vähintään insinööritason koulutusta ja arvostamme kokemusta tuotantoympäristöstä, prosessien kehittämisestä, laatujärjestelmistä sekä laatuasioiden kouluttamisesta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä elektroniikkateollisuudessa on ehdoton plussa.

Toivomme sinulta myös oma-aloitteisuutta, hyvää analysointikykyä, kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn ja kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarvitset tässä toimihenkilötehtävässä myös englannin kielen taitoa.
Muut tiedot
Jos olet etsimämme henkilö ja haluat päästä osaksi kansainvälistä elektroniikkateollisuutta, ole hyvä ja hae tehtävää heti. Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen nopeuttaa käsittelyä.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Minna Peltomaa, minna.peltomaa@vmp.fi, 040 307 5404
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2018 mennessä.