(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri, kokoaikainen, Porvoo
Studentwork Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019
Oletko kiinnostunut laadunvalvontaan ja riskienhallintaan liittyvistä tehtävistä? Haluatko päästä työskentelemään tunnettuun suomalaiseen yritykseen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme laatuinsinööri!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme kehityshaluista laatuinsinööriä määräaikaiseen työsuhteeseen Porvooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta vuoden 2020 elokuun loppuun asti.

Tässä roolissa tulet toimimaan sisäisten sidosryhmien tukena projektiportfolion laadun kehitykseen liittyvissä projekteissa. Sinulla tulee olemaan vastuu tiettyjen projektien laatupuolesta ja työnkuvaasi kuuluu mm. laatuauditointien tekeminen sekä laatupoikkeamien hallinta. Teet myös projektiriskiarvioita ja seuraat niihin liittyviä toimenpiteitä. Lisäksi tehtävä sisältää riskien ja projektin arviointiin liittyvien ryhmätilaisuuksien järjestämistä sekä fasilitoimista.

Asiakkaamme on suunnittelutoimisto, joka työllistää yli 1 000 suunnitteluosaajaa ja alihankkijaa. Heillä on maailman kärkiosaamista erityisesti öljynjalostus- ja bioteknologian alueilta. Öljynjalostajien lisäksi heidän asiakkaitaan ovat kaasu-, petrokemian ja kemianteollisuuden sekä biotekniikan alan yritykset maailmanlaajuisesti.

Pääasialliset tehtävät
 • Projektiportfolion laadun kehitystehtävät
 • Laatuauditoinnit sekä laatupoikkeamien hallinta
 • Projektiriskiarviot ja tarvittavien toimenpiteiden seuranta
 • Tilaisuuksien järjestäminen ja fasilitoiminen
 • Raportointi ja koulutusmateriaalien teko

Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa insinöörin tutkintoa (esim. kemiantekniikka) ja kiinnostusta laatuasioihin
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja, proaktiivisuutta sekä sopeutumiskykyä

Tarjoamme sinulle
 • Tilaisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisten tehtävien ja projektien parissa
 • Merkityksellisen roolin projektien ja prosessien toimivuuden kannalta
 • Mahdollisuuden kartuttaa kokemusta tunnetussa suomalaisessa yrityksessä
 • Yrityskulttuurin, jossa arvostetaan vastuullisuutta, yhteistyötä ja uudistumista
 • Ammattitaitoiset kollegat ja työpaikan, jossa panostetaan henkilöstön osaamiseen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 13.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (puh. 040 940 2670, wilma.vilen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.