(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri infrarakentamiseen
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2018

Haemme infrarakentamiseen Pääkaupunkiseudulle

Laatuinsinööriä tarjous- ja kehitystehtäviin

Työskentelet osana osaavaa tarjoustiimiä monipuolisten Suomeen ja muihin toimintamaihimme sijoittuvien väylärakentamisen projektien parissa. Vastaat tarjoustiimissä koko tiimin laajan osaamisen tiivistämisestä tarjouksen kirjalliseksi ja visuaaliseksi tuotokseksi. Työtehtäviisi kuuluu tarjousvaiheen työpajoihin osallistumin tai jopa niiden vetäminen. Pääset myös mukaan koko konsernin laajuisiin rakentamisen projektin- ja laadunhallintaan liittyviin kehitysprojekteihin.

Etsimme

Työskentelyotteesi on energinen ja itseohjautuva. Sinulla on halu kehittyä ja kehittää. Yhteistyö kanssasi sujuu mutkattomasti. Sinulla on

  • Hyvä kirjallinen ja suullinen esitystaito
  • Hyvä englannin ja/tai ruotsin kielen taito
  • Hyvä yhteistyökyky ja vuorovaikutustaidot
  • Itsenäinen ja omatoiminen työskentelytapa
  • Rakennusalan koulutus, esimerkiksi rakennusmestari, AMK-/diplomi-insinööri tai vastaava kokemus

Eduksi katsomme yhteistoiminnallisten hankintamallien (mm. allianssi, Stk, St, PPP) tuntemisen sekä aiemman kokemuksen rakennusalalta esim. työmaa-, suunnittelu- tai tilaajatehtävistä.

Tarjoamme

Tarjoamme uran, jota et voi ohittaa ja työpaikan, jonka haluat! Meillä kehität ja rakennat eläviä kaupunkeja; koteja ja työyhteisöjä, yhteiskuntaa hyvillä kulkuyhteyksillä. Monipuolinen työ innostaa ja kehittyy mukanasi. Osaamme ja onnistumme yhdessä, fiksusti toimien ja toisiamme arvostaen. YIT on onnellisten ihmisten työmaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarjouslaskentapäällikkö, Hanna Vitikainen, 040 5748 555.

Jätä hakemuksesi 16.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.