(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri, dokumentointi
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

LAATUINSINÖÖRIÄ


Tehtäviisi kuuluu

Haemme varustelutuotantoon Laatuinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen, vastuualueenaan dokumentointi. 

Tehtävässä työskentelet osana Outfitting Administration -tiimiä tiiviissä yhteistyössä varustelutuotannon prosessinomistajien, laivanrakennusosastojen, suunnitteluorganisaatiomme sekä laatuhenkilöstön kanssa. 

Oleellinen osa työnkuvaasi dokumenttien laatimisen sekä telakoiden ja osastojen välisen toiminnan harmonisoinnin lisäksi on dokumenttimassan järjestelmällinen hallinnointi, ylläpito sekä versionhallinta.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta dokumentoinnin työtehtävistä sekä dokumentinhallinnan työkaluista. Erityisesti etsimme osaajaa prosessikuvauksiin, työohjeisiin sekä roolikuvauksiin. Koneenpiirustuskokemuksesta on hyötyä. 

Edellytämme erinomaista englannin ja suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Toimintatavoiltasi olet joustava ja oma-aloitteinen sekä otat vastuun asioiden jämäkästä hoitamisesta.

Työssäsi sinun on kyettävä muiden mukana löytämään paras toimintatapa ja jakamaan se telakoiden ja osastojen kesken.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Jyrki Mäkinen
Head of Group, Outfitting Administration
0504867386 (soittoajat 31.10., 7.11. ja 14.11. klo 9.00-11.00)
jyrki.makinen@meyerturku.fi