(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri Aspocomp Group Oyj:lle Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Aspocomp Group Oyj on Helsingin pörssissä listattu yhtiö, joka on erikoistunut vaativiin piirilevyteknologioihin. Aspocomp luo lisäarvoa asiakkailleen vahvalla valmistuksen ja teknologian osaamisellaan sekä nopeilla ja luotettavilla toimituksillaan.

Aspocompin toimittamia piirilevyjä käytetään muun muassa tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa, turvateknologian ja terveydenhuollon järjestelmissä, mikropiirien tuotekehityksessä sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa. Piirilevy on pääasiallinen liitäntämenetelmä elektronisissa laitteissa. Useimmissa elektronisissa laitteissa piirilevy toteuttaa komponenttien välisen kytkennän sekä toimii komponenttien asennusalustana.

 

Haemme nyt Ouluun

 

LAATUISNINÖÖRIÄ

 

kehittämään toimintojamme siten, että ne täyttävät meiltä edellytettävien laatustandardien mukaiset vaateet. Tehtäviisi kuuluu laatuvaatimusten seuranta ja analysointi sekä niistä aiheutuvien toimenpiteiden määritys, toimintaohjeiden päivitys ja henkilökunnan koulutus. Osallistut kyvykkyyksien määrittämiseen sekä erilaisten mittareiden luomiseen ja ylläpitoon. Olet mukana sisäisissä auditoinneissa ja osallistut asiakkaille toimitettavien laatudokumenttien laatimiseen. Toimit tehtävässäsi laatupäällikön alaisuudessa sekä tiiviissä yhteistyössä teknisen henkilökunnan kanssa.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 

  • teknistä peruskoulutusta DI, ins.
  • kokemusta laatu- ja ympäristöstandardeista kuten ISO 9001, ISO 14001
  • kokemusta laatudokumentaation laatimisesta
  • kokemusta auditointien suunnittelusta ja toteutuksesta
  • laatutyökalujen käyttökokemusta
  • suunnitelmallista työtapaa ja kykyä saattaa asiat loppuun
  • hyvää yhteistyökykyä ja mukautuvuutta
  • sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

 

Tarjoamme sinulle tehtävää kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa voit kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi. Tarjoamme niin ikään mahdollisuuden olla mukana kehittämässä alansa huipulla olevan teollisuusyrityksen toimintaa.

 

 

Mikäli uudet haasteet mielenkiintoisella toimialalla kiinnostavat, jätä hakemuksesi 30.06.2019 mennessä sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja antaa Helen Vesik 040 167 8094