(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri, ABB
ABB Oy Marine and Ports

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Haemme Laatuinsinööriä ABB:lle Marine and Ports -yksikköön Haminaan.

Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja toimittajien kanssa. Päätehtävänäsi on ratkaista laatuun liittyviä ongelmia tarjoamalla etenkin tuotannolle tukea laatuun liittyvissä kysymyksissä. Tutkit esimerkiksi tuotteiden laatuun ja rakenteisiin liittyviä asioita, laatupoikkeamia ja projektikohtaisia eroamia sekä tuotat ohjeistoja ja dokumentaatiota. Lisäksi kehität järjestelmiä ja ohjeistoja, analysoit, tutkit, testaat ja kehität toimintaa jatkuvasti näiden pohjalta. Verkostoidut helposti uusien ihmisten kanssa ja osaat esittää työsi tulokset tehokkaasti sisäisille sekä ulkoisille sidosryhmille.

Toivomme sinulta sähkö- tai automaatioteknistä AMK-insinööri- tai DI-tasoista tutkintoa sekä aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi asennusten/huoltojen, teollisuuden tuotannon ja/tai laatujärjestelmien parista. Olet persoonana aikaansaava sekä ahkera ja teet laadukasta työtä. Pystyt työssäsi kommunikoimaan niin suomeksi kuin myös englanniksi. Hyödynnät työssäsi SAP-toiminnanohjausjärjestelmää, joten toivomme sinulta joko aikaisempaa kokemusta SAP:in käytöstä tai vastaavasti hyviä tietoteknisiä taitoja.

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset mukaan luomaan uusinta teknologiaa hyvähenkisessä työyhteisössä. Työympäristö on kansainvälinen ja jatkuvasti kehittyvä, joten sinun on mahdollista kehittää myös omaa osaamistasi. Tehtävä on projektirooli ja siten lähtökohtaisesti määräaikainen ja kestoltaan noin vuoden. Toimeksianto voi kuitenkin jatkua sen hetkisestä tilanteesta riippuen ja projektin päätteeksi on mahdollista työllistyä myös uusiin haasteisiin Barona Engineeringin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalla Katri Hyppänen p. 050 439 9785