(Poistunut julkaisusta)

Laatuinsinööri, ABB Marine & Ports
ABB Oy Marine and Ports

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Etsimme laatuinsinööriä ABB Marine & Ports -yksikköön Vuosaareen. Tehtävä on vakituinen ja aloitus mahdollisimman pian tai sovitusti. Tehtävää pystytään muokkaamaan henkilön osaamisen ja taustan perusteella sopivaksi. Tärkeintä on motivaatio sekä halu kehittyä laadun ammattilaisena. Roolin selvinä etuina ovat mielenkiintoiset tuotteet ja projektit, vapaus tehdä töitä itsenäisesti ja ottaa vastuuta sekä vaihtuvat tilanteet.

Tehtäviesi pääsisältö on laatuun liittyvät tehtävät, joissa olet osa Operations -osastoa ja toimit itsenäisesti eri osastojen ja sidosryhmien kanssa toimitusprojekteihin liittyvien laatuasioiden ja kehitystyön parissa. Ison osan työajastasi työskentelet dokumentaation parissa, joka on laadullisen tekemisen ytimessä. Teet muun muassa erilaisia selvityksiä, ohjepäivityksiä ynnä muuta projektidokumentaatiota. Työ voi olla ajoittain hektistä, joten on tärkeää, että kykenet työskentelemään myös paineen alla. Tässä tehtävässä pääset kehittymään ja ottamaan oman kokoisesi siivun vastuuta.

Toivomme hakijalta:

  • Kiinnostusta laatuun sekä reipasta ja oma-aloitteista työotetta.
  • Soveltuvaa teknistä koulusta esim. konetekniikan tai sähkötekniikan insinöörin/DI tutkintoa
  • Työkokemusta mielellään raskaan teollisuuden puolelta samankaltaisista tehtävistä tai muista tehtävää tukevista rooleista, kuten projekti-insinöörin tai suunnittelijan tehtävistä.
  • Laatutyökalujen tuntemusta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista tuottamista, mutta myös suullista osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringin Karoliina Kröger (050 5151 857) mielellään tiistaisin 13-15.