Laatuharjoittelija putkitehtaalle
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Putkitehtaalla pääset osaksi tiivistä porukkaa, jolle yhteistyö on kaiken keskiössä. Tehtaan modernisoinnin mukana pääset seuraamaan investointiprojektin etenemistä ja olemaan askeleen lähempänä tulevaisuuden putkenvalmistusta. Työilmapiiri on meillä tärkeä; nautimme menestyksestä yhdessä ja taklaamme haasteet porukalla.

Hämeenlinnan putkitehdas etsii aikaansaavaa, tekemisen meininkiä pursuavaa ja innokasta laatuharjoittelijaa kesäksi 2020.

Tehtävään sisältyy mm. sisäisten laatupoikkeamien käsittelyn tehostaminen, erilaisten laadunohjaukseen liittyvien tehtävien läpivienti ja yleiset laadunkehitystyöt. Työ olisi omiaan loppuvaiheen teekkarille tai insinööriopiskelijalle esim. kone- tai tuotantotekniikan puolelta, vaikkakin koulutusta tärkeämpää on luonteva uteliaisuus ja halu oppia uutta.

Tehtävässä onnistuminen vaatii kokonaisuuksien hahmottamista sekä syy-seuraussuhteiden ymmärtämistä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 1.3.2020. Kerrothan hakemuksessasi, missä haluaisit kehittyä ja mistä olet kiinnostunut, niin työtehtäviä voidaan mahdollisuuksien mukaan räätälöidä juuri sinulle sopiviksi. Tarkoitus on antaa myös sinulle mahdollisimman onnistunut työkokemus metalliteollisuudessa.

Tehtävä ajoittuu touko-elokuulle 2020.

Lisätietoja antaa Laatupäällikkö Jaana Kuusela puh.050 428 8610 maanantaina 10.2 klo 12-14 ja maanantaina 17.2 klo 14-16.

Varauduthan mahdolliseen työhaastatteluun ke 11.3 tai to 12.3.

SSAB on mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Tavoitteenamme on hyvä kesätyökokemus niin sinulle kuin meillekin.
Lue lisää kampanjasta osoitteessa  www.kesaduuni.org.

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1338700
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna