Laatuharjoittelija Hämeenlinnan putkitehtaalle
SSAB Europe

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

SSAB Europe hakee

Laatuharjoittelijaa

Hämeenlinnan Putkitehtaalle

Putkitehtaalla pääset osaksi tiivistä porukkaa, jolle yhteistyö on kaiken keskiössä. Työilmapiiri on meillä tärkeä; nautimme menestyksestä yhdessä ja taklaamme haasteet porukalla.

Hämeenlinnan putkitehdas etsii aikaansaavaa, tekemisen meininkiä pursuavaa ja innokasta laatuharjoittelijaa kesäksi 2022.

Tehtävään sisältyy mm. sisäisten laatupoikkeamien käsittelyn tehostaminen, erilaisten laadunohjaukseen liittyvien tehtävien läpivienti ja yleiset laadunkehitystyöt. Työ olisi omiaan loppuvaiheen teekkarille tai insinööriopiskelijalle esim. kone - tai tuotantotekniikan puolelta, vaikkakin koulutusta tärkeämpää on luonteva uteliaisuus ja halu oppia uutta. Tehtävässä onnistuminen vaatii kokonaisuuksien hahmottamista sekä syy-seuraussuhteiden ymmärtämistä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 27.2.2022. Rekrytointiprosessiin kuuluu terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen.

Kerrothan hakemuksessasi, missä haluaisit kehittyä ja mistä olet kiinnostunut, niin työtehtäviä voidaan mahdollisuuksien mukaan räätälöidä juuri sinulle sopiviksi. Tarkoitus on antaa myös sinulle mahdollisimman onnistunut työkokemus metalliteollisuudessa.

Tehtävä ajoittuu touko-elokuulle 2022.

Lisätietoja antaa Laatupäällikkö Heidi Förell heidi.forell@ssab.com

SSAB on mukana Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Tavoitteenamme on hyvä kesätyökokemus niin sinulle kuin meillekin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550511
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna
  • Lisätietoja antaa: Laatupäällikkö Heidi Förell heidi.forell@ssab.com