(Poistunut julkaisusta)

Laatuassistentti Pouttu Oy:lle
Pouttu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme nyt Kannuksen tehtaalle Laatuassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen avustamaan yrityksemme elintarviketuotannon laatuprosessien vaihtelevissa tehtävissä.

Oletko työtä pelkäämätön ja haluat rohkeasti oppia uutta sekä kehittää nykyisiä toimintoja? Nautit monipuolisista työtehtävistä sekä olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja tarkka tekijä. Hyvä asenne ja sujuvat vuorovaikutustaidot auttavat onnistumaan tässä tehtävässä.

Työtehtävät pitävät sisällään valmistettavien elintarviketuotteiden laadun ja käytettävien tuotantotilojen puhtauden tarkkailuun liittyviä rutiineja ja tehtäviä. Toimit tiiviissä yhteystyössä henkilöstön kanssa ja yhteyshenkilönä siivousyritykseen yhdessä laatupäällikön kanssa. Osallistut myös asiakaspalautteiden sekä reklamaatioiden käsittelyyn ja toimit elintarviketurvallisuusryhmän jäsenenä.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Hakijalle sopiva tausta on esimerkiksi laborantin koulutus. Odotamme hakijalta ymmärrystä laatujärjestelmän toiminnasta sekä hyviä MS Office työkalujen käyttötaitoa. Tarkempi työnkuva muodostuu ja kehittyy kykyjesi ja osaamisesi mukaan.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työpaikan alansa huippuyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä elintarviketeollisuuden laatutehtävien ammattilaiseksi.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat: Tapani Pura, 050 506 5280, tapani.pura@barona.fi ja laatupäällikkö Teija Rutanen, 044 774 9418, teija.rutanen@pouttu.fi (yhteydenotot Teijalle arkisin klo 7-15 välillä)