(Poistunut julkaisusta)

Laatuassistentti / Hätälä Oy, Oulu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019


HÄTÄLÄ OY – Tuoreinta kalaa pohjoisen puhtaista vesistä. Tinkimättömyys ruuan laadusta ja turvallisuudesta. Perinteiset kalankäsittelytaidot yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan. Neljännen polven perheyritys, jolla on yksi päämäärä: tehdä maailman herkullisimpia kalatuotteita.

Haemme iloista ja asiakaslähtöistä

Laatuassistenttia Ouluun

Tehtävänkuva on monipuolinen ja sisältää mm. kuluttajapalvelun asiakaspalautteiden käsittelyä ja viestintää, tuotetietojen syöttämistä järjestelmiin sekä laatupäällikön avustavia tehtäviä.

Sinulla on kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä, ruotsin kielitaito on plussaa.  Eduksesi katsotaan kokemus elintarvikealalta sekä kokemus teollisuuden laatu-, turvallisuus- ja ympäristöasioista.

Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja osaat priorisoida tehtäviäsi. Työskentelet tarkasti ja huolellisesti sekä siedät rutiineja ja muuttuvia tilanteita hyvin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet asiakasystävällinen haastavissakin tilanteissa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä, mutta yhteistä kaikille on vastuuta ottava työskentelyote.

Työkavereiksesi et saa pientä laatutiimiä, vaan koko Hätälän henkilökunnan. Perheyrityksenä olemme yhtä porukkaa ja meillä "painetaan hiileen". Panostamme työntekijöidemme perehdytykseen ja kehittymiseen sekä haluamme onnistua yhdessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Heidi Takala puh. 0400 761 070, heidi.takala(at)mps.fi. Täytä hakulomake palkkatoiveineen 6.1.2020 mennessä hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.