(Poistunut julkaisusta)

Laatuasiantuntija
Helsinki Business College Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Haemme nyt sisäisiin palveluihin: opintohallinto, tietojohtaminen ja laatu -yksikköön laatuasiantuntijaa. Määräaikainen työsuhde alkaa 1.1.2021 ja kestää 31.12.2021 asti.

Päävastuualueena on henkilökohtaistamisen prosessin laadunhallinta, seuranta ja parantaminen sekä HOKS-ohjaajien mentorointi. Laatuasiantuntija kuuluu opintotoimiston tiimiin. Opintotoimisto työskentelee tiimimäisesti kuuden opintosihteerin voimin, joista kaksi toimivat lisäksi tiimivastaavina.

Työtehtäviin sisältyvät henkilökohtaistamisen tietosisältöjen suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen yhteistyössä Primuksen pääkäyttäjän kanssa; henkilökohtaistamisen seurannan sekä mittariston ja raportoinnin kehittäminen yhteistyössä tietojohtamisen kehittämispäällikön sekä koulutustiimin kanssa. Lisäksi HOKS-prosessin seurannasta ja tuloksista viestintä ja tiedottaminen koko organisaatiolle sekä HOKS-ohjaajien perehdyttäminen seurantaraporttien hyödyntämiseen kuuluvat laatuasiantuntijan työhön.

Käyttämiämme ohjelmistoja ovat mm. Primus/Wilma, MS Power BI, MS Officen ohjelmistot sekä Sharepoint.

Laatuasiantuntijan tehtävän edellytyksenä ovat hyvät laadunhallinnan, tietotekniset ja viestinnälliset valmiudet. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä innostunutta ja kehittävää työotetta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa tietojohtamisen, tiedolla johtamisen tai tiedonhallinnan koulutusta.
Edellytämme laadunhallinnan perusteiden tuntemusta, tieto- ja viestintätekniikan perustyövälineiden sekä tiedonhallinnan ja tiedolla johtamisen tuntemusta. Edellytämme myös SQL-kyselykielen hallintaa.

Arvostamme tietovarastotekniikan periaatteiden, MS Power BI:n ja RapidMinerin tuntemusta.

Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa.

Ei edellytä aikaisempaa työkokemusta, soveltuu myös opintojen loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Hakemukset 15.11.2020 mennessä.

Lisätietoja antaa sähköpostitse Heli Huotari, heli.huotari(at)bc.fi

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?7371c191