(Poistunut julkaisusta)

Laatuasiantuntija
Meira Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen sinua aktiivinen ja aikaansaava

LAATUASIANTUNTIJA

Laatuasiantuntijana toimit hankinnan ja tuotannon tukena vastaten erityisesti raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien laadunhallinnasta.

Osallistut toimintajärjestelmän ja toiminnan ylläpitoon ja jatkuvaan kehittämiseen huomioiden sertifioitujen toiminta- ja vastuullisuusjärjestelmien vaatimukset. Vastaat laadunhallinnassa käytettävien tietojärjestelmien ja ohjelmien tehokkaasta hyödyntämisestä ja kehittämisestä. Lisäksi toimit asiantuntija-apuna kuluttajapalautteiden käsittelyssä ja vastaat palautteiden tehokkaasta hyödyntämisestä.

Työnkuvaasi kuuluu myös aistinvarainen arviointi ja laadunhallinnan kehitysprojektit. Teet tiivistä yhteistyötä laboratorioiden, hankinnan, tuotekehityksen, tuotannon ja logistiikan kanssa. Raportoit laatu- ja vastuullisuuspäällikölle.

 Edellytämme sinulta 

·       Aikaisempaa kokemusta elintarviketeollisuuden laadunhallinnan tehtävistä ja laadunvalvontamenetelmistä

·       Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. ETM tai elintarviketekniikan insinööri

·       Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

·       MS-Officen ohjelmien hallitsemista

·       Laatu- ja ympäristöjärjestelmien sekä ISO 9001, ISO 14001 ja FSSC 22000 -standardien sekä M3 -toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus on eduksi

Olet työskentelytavoiltasi oma-aloitteinen, aktiivinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja. Kykenet yhteistyöhön niin sisäisten kuin ulkoistenkin yhteistyökumppaneidemme kanssa. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän vastuullisesti valmistettujen kahvi- ja maustamistuotteiden ja arvostettujen brändien parissa mukavien työkavereiden tukemana.

Tehtävä on vähintään vuoden kestävä sijaisuus ja pyrimme täyttämään tehtävän heti sopivan hakijan löydyttyä. 

Tiedustelut ja hakemukset vastaanottaa Laatu- ja vastuullisuuspäällikkö Noora Toivonen, noora.toivonen@meira.fi 4.9.2020 mennessä.