(Poistunut julkaisusta)

Laatuasiantuntija
Sucros Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Haluatko olla osa kansainvälistä yritystä ja samalla nauttia paikallisen tehtaan kotoisasta tunnelmasta? Kiinnostaako sinua laatuasiat, tuoteturvallisuus ja toiminnan jatkuva parantaminen? Oletko tottunut ratkomaan tuotantoteknisiä ja toiminnallisia laatuhaasteita yhteistyössä tuotantohenkilöstön kanssa? Pysyvätkö useat langat käsissäsi kiireessäkin?

Nykyisen eläköityessä etsimme osaavaan joukkoomme 

Laatuasiantuntijaa

toimimaan Säkylän sokeritehtaallamme osana Sucros Groupin laatutiimiä. 

Varmistat osaltasi, että tuotteemme ja toimintatapamme ovat asiakkaidemme, Nordzuckerin sitoumusten ja lainsäädännön vaatimusten mukaisia. 

Tehtäviisi kuuluu laadunhallinnan ja tuoteturvallisuuden paikallisten menettelyjen kehitys ja ohjeistaminen sekä menettelyiden koulutus, opastaminen ja seuranta sekä raportointi koko paikallisen toimintaketjun osalta. Vastaat tehtaan omavalvonta- sekä HACCP-järjestelmän ylläpidosta ja kehityksestä sekä näihin liittyvien menettelyiden toteutumisesta ja raportoinnista.

Sinulla on

  • Tinkimätön asenne laadun ja tuoteturvallisuuden lisäksi myös työturvallisuuteen
  • Tehtävään soveltuva tekninen, kemian alan, prosessitekniikan tai muu koulutus ja muutaman vuoden kokemus vastaavanlaisesta tehtävästä esim. elintarvike- tai prosessiteollisuudesta
  • Kokemusta toimintajärjestelmästandardeista ja sertifioinneista sekä jatkuvan parantamisen menettelyistä.
  • Hyvä suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito

Toivomme sinulta

  • ​Yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä kykyä motivoida työyhteisöä
  • Tietojen analysointi- ja ongelmanratkaisutaitoa sekä paineensietokykyä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, tehokasta tehtäviin tarttumiskykyä ja päätöksentekokykyä
  • SAPin sekä MS Office -ohjelmien hallintaa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, runsaasti mahdollisuuksia kehittää osaamistasi, hyvät henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön.

Lisätietoa tehtävästä antaa laatupäällikkö Heidi Aaltonen, tavoitettavissa puhelimitse perjantaina 15.5. sekä keskiviikkona 20.5. klo 15-16 puh. 040-5754746 tai sähköpostitse heidi.aaltonen@nordzucker.com

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 24.5.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.