(Poistunut julkaisusta)

Laatuasiantuntija, Helsinki ja Turenki
Valio Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.


Laadunhallinnan ammattilaiselle nyt upea tilaisuus Valiojengissä! Haemme Helsingin ja Turengin tehtaille vakituiseen työsuhteeseen asiantuntijaa erityisalueenaan tuoteturvallisuus ja -laatu. (kummallekin tehtaalle haetaan omaa asiantuntijaa)

Asiantuntijana pääset tekemään yhteistyötä niin tehtaan sisäisten, kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyminen vaatii erinomaisia vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. Työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa, siksi myös tuotteisiin sekä prosessiin perehtyminen on tärkeä osa tehtävää. 

Tehtäviin kuuluu
• Asiantuntijuus tuotteiden ja raaka-aineiden laadunvalvonnassa ja tuoteturvallisuudessa
• Vastuu laatu- ja elintarviketurvallisuusjärjestelmien sekä omavalvonnan (ml. HACCP) ylläpidosta, seurannasta ja kehittämisestä sekä elintarviketurvallisuusryhmän johtaminen
• Järjestelmä- ja asiakasauditointien sekä omavalvontatarkastusten organisointi ja tuki
• Elintarvikelainsäädännön, standardien sekä asiakasvaatimusten soveltaminen tehtaalla
• Elintarviketurvallisuuden jatkuva suunnitelmallinen kehittäminen, kehityshankkeiden sekä koulutusten organisointi ja toteuttaminen

Lisäksi mehutehtaalla tehtävän keskeistä sisältöä on linkkinä toimiminen tuotekehitykseen, tuoteryhmään ja ostoihin (tuote-markkinointiprosessin koordinointivastuu, tuotereseptiikan ja tuotetietouden ylläpito)

Edellytämme sinulta
• Soveltuvaa koulutusta tai riittävää kokemusta
• Mikrobiologian ja kemian tuntemusta, laboratoriotoimintojen asiantuntemusta
• Aitoa innostusta elintarvikealaan ja sen kehittämiseen
• Projektijohtamistaitoja, ongelmanratkaisua ja innovointia
• Suomen ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksi katsotaan kokemus systemaattisesta ongelmanratkaisusta (esim. Lean Six Sigma).

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut sekä joustavat työajat.

Lisätietoja tehtävistä kertovat mielellään:
Helsingin mehutehdas: tuotantopäällikkö Kari Ojalehto p.0503840129, soittoaika ma-pe klo 14:00 - 14:30
Turengin tehdas: tuotantopäällikkö Timo Saarenpää P. 0503840039, soittoaika ma-pe klo 14:00 - 14:30   

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo haluaikana, joten laitathan hakemukset palkkatoivomuksineen sekä CV:n mahdollisimman pian, viimeistään 14.6.2020 mennessä
hakulinkin kautta.

Valio Oy Helsingin mehutehdas sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä. Tehtaassa valmistetaan kaikki Valion mehut, muun muassa Valio Gefilus® mehut ja marjakeitot, Valio Hedelmätarha® mehut, Valio marjakeitot sekä glögit. Tuotevalikoimassa on noin 100 tuotetta ja niitä valmistetaan yhteensä n.45 miljoonaa litraa vuodessa. Tehtaalla työskentelee 65 henkilöä. 

Valion Turengin tehdas valmistaa tuoretuotteita kuluttajamarkkinoille sekä valmisteita muulle elintarviketeollisuudelle. Jalostamme vuosittain noin 40 miljoona kiloa UHT käsiteltyjä- sekä korkeapastöroituja kermoja, maitoja, juomia sekä lastenruokia. Turengissa työskentelee noin 130 valiolaista.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.