(Poistunut julkaisusta)

Laatuasiantuntija hankinnan laatutiimiin: elintarvikkeet ja -kontaktimateriaalit
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Oletko kiinnostunut elintarvikkeiden laatu- ja tuoteturvallisuuteen liittyvistä työtehtävistä hankinnan parissa? Hienoa, hae meille töihin!


Etsimme nyt oston laatutiimiimme laatuasiantuntijaa varmistamaan elintarvikkeiden ja elintarvikemateriaalien tuoteturvallisuutta.


Tehtäväsi


Vastaat yhdessä muun laatutiimin kanssa kaikkien Tokmannilla myytävien tuotteiden lainsäädännönmukaisuudesta ja tuoteturvallisuudesta sekä Tokmannin omien vastuualuetuotteiden laatukriteerien määrittelemisestä. Tehtäviisi kuuluu elintarvikkeisiin ja elintarvikekontaktimateriaaleihin liittyvän lainsäädännön seuranta ja keskeisten lakimuutosten ja yleisten laatuasioiden kouluttaminen Tokmannin osto-organisaatiolle. Vastaat myös viranomaissuhteiden ja -dokumenttien hoitamisesta sekä omavalvonnasta. Toimit asiantuntijana tuotteiden teknisissä ja lainsäädännöllisissä kysymyksissä ja osallistut laadunhallinnan kehittämiseen ja tavarantoimittajavierailuihin.


Mitä odotamme sinulta?


  • Tehtävään soveltuvaa elintarviketieteisiin liittyvää tutkintoa (MMM, ETM, elintarviketekniikan insinööri tai muu soveltuva koulutus)
  • Hyviä tiedonhankinta-, esiintymis- ja yhteistyötaitoja
  • Oma-aloitteista työskentelytapaa
  • Näkemystä tuoteturvallisuusasioihin ja kykyä huomioida työhön liittyvät kaupalliset näkökulmat
  • Monialaista kiinnostusta erilaisia tuoteryhmiä kohtaan ja halua oppia uutta, sillä kommentoit työssäsi toisinaan myös Tokmannin muihin tuoteryhmiin kuuluvia tuotteita
  • Sujuvaa englanninkielen taitoa ja mahdollisuutta matkustaa ulkomaille tarvittaessa
  • Aiempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle


Tässä vastuullisessa ja aidosti monipuolisessa tehtävässä pääset toimimaan tiiviissä yhteistyössä ostajien, hankintaketjun ja viranomaisten kanssa sekä työskentelemään vastuullisen hankinnan parissa. Pääset myös tukemaan ison konsernin hankintaa omalla osaamisellasi ja saat tukea kannustavilta ja osaavilta tiimikavereilta.


Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä.


Hakuohje ja lisätiedot


Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä. Hae tehtävää viimeistään 20.10.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake. Mainitsethan hakemuksessa palkkatoiveesi.


Lisätietoja antaa Mikko Kalmi puhelimitse p. 040 545 5755 ke 9.10. klo 12-14. Myös sähköpostilla voi kysyä lisätietoja: mikko.kalmi@tokmanni.fi.

Hakusanat: laatu, elintarvike, laadunvarmistus, elintarvikekontaktimateriaali, laadunvalvonta, quality assurance, grocery, food industry.