(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja ympäristöpäällikkö
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Haemme Simpeleen ja Joutsenon tehtaalle

LAATU- ja YMPÄRISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vahvistamaan organisaatiotamme nykyisen tehtävänhaltijan siirtyessä yhtiön sisällä uusiin tehtäviin.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Ympäristö- ja laatupäällikön tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen. Seuraat Simpeleen ja Joutsenon tehtaiden ympäristösuorituskykyä ja vastaat niihin liittyvästä raportoinnista. Vastaat tehtaiden ympäristöviranomaisyhteistyöstä ja -luvista. Ylläpidät ja kehität tehtaiden ympäristö-, tuoteturvallisuus- ja laatujärjestelmiä sekä sertifikaatteja, ja koordinoit näihin liittyviä auditointeja ja tarkastuksia. Seuraat ja kehität myös jäteveden puhdistuksen toimintaa yhteistyössä tehtaan henkilöstön kanssa.

Teet työtä tiiviissä yhteistyössä tehtaiden linjaorganisaatioiden kanssa ja varmistat että kaikilla on tarvittava ajantasainen tietotaito ympäristö-, tuoteturvallisuus- ja laatuasioissa. Olet lisäksi tehtaiden edustaja Metsä Boardin ja Groupin tasolla edellä mainittujen toimintojen yhteistyö- ja kehitysfoorumeissa. Olet tehtaiden johtoryhmien jäsen, ja esimies laatu - ja ympäristöinsinöörille.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Etsimme tehtävään käytännönläheistä, oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja olet halukas kehittämään sekä omaa että organisaatioiden laatu-, ympäristö- ja laboratorio-osaamista. Näet ison kuvan, osaat analysoida tilanteita ja teet perusteltuja päätöksiä ja selkeitä toimintaohjeita.

Odotamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sekä kokemusta vastaavista tehtävistä prosessiteollisuudessa. Esimieskokemus katsotaan eduksesi. Omaat lisäksi hyvät IT -taidot sekä kykenet työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä.

Miksi Metsä?

Työ Metsässä on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Tuleva esimiehesi Simpeleen tehtaanjohtaja Timo Tallinen (p. 040 508 9745) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi.

Haku on auki 16.8.2020 saakka. Haastattelut järjestetään viikkojen 34 ja 36 aikana sekä varalla on vko 37. Menestystä hakuun!