(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja ympäristöpäällikkö
Laitila Coating Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Pitkäaikaisen ja pidetyn laatupäällikkömme siirtyessä eläkkeelle haemme hänelle seuraajaa. Oletko sinä kasvavan ja kehittyvän yrityksemme seuraava

LAATUPÄÄLLIKKÖ

Laatupäällikkönä tärkein tehtäväsi on vastata tuotantomme laadusta.

Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon, toimitusketjun sekä asiakkaiden kanssa. Vastaat asiakaspalautteiden käsittelystä ja toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa uusien tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä. Koulutat työntekijöitämme laatuasioissa ja vastaat oman tekemisemme ja asiakkaiden vaatimusten yhteensovittamisesta laatuasioiden näkökulmasta.

Vastaat myös yrityksemme laatujärjestelmästä, sen jatkuvasta kehittämisestä ja auditoinneista. Tunnet teollisuuden tärkeimmät laatustandardit ja ympäristöteknologian tuomat vaatimukset, mutta myös mahdollisuudet.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta laatuasioista valmistavassa teollisuudessa.  Olet toimeen tarttuva ja kiinnostunut prosessien ja tuotteiden laadun jatkuvasta parantamisesta. Pystyt opastamaan ja neuvomaan kollegoitasi positiivisella asenteella ja hoitamaan asiakasreklamaatiot sujuvasti ja rakentavasti. Et myöskään pelkää tarttua toimeen tuotannon puolella, jos tilanne sitä vaatii. Sinulla on hyvät it-taidot ja kommunikoit sujuvasti englanniksi.

Tarjolla on vastuullinen ja merkittävä tehtävä hyvässä työporukassa, vakaassa kasvussa olevassa yrityksessä Laitilassa. Laatupäällikön tehtävä on yrityksessämme erittäin keskeinen, joten pääset varmasti vaikuttamaan asioihin. Työtehtäväsi ovat monipuolisia, itsenäisiä ja tarjoavat mielenkiintoisia haasteita niin asiakasrajapinnassa kuin tuotannossakin.

Jos koet, että laatupäällikön tehtävä vastaa hyvin osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi, hae tehtävää viimeistään 31.5.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuo p. 0400 714113.