(Poistunut julkaisusta)

LAATU- JA YMPÄRISTÖPÄÄLLIKKÖ
Lankapaja Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Haemme tehtaallemme positiivista ja ratkaisukeskeistä laatupäällikköä. Tässä tehtävässä toimit yhtiömme laatu- ja ympäristöpäällikkönä, joka vastaa laatujärjestelmämme toimivuudesta ja asiakasvaatimusten toteutumisesta. Tehtäviisi kuuluu myös alihankintaketjun toiminnan kehittämistä ja yhtiön ympäristöpäällikkönä toimiminen. Raportoit toimitusjohtajalle ja olet yhtiön johtoryhmän jäsen.

Sinulla on soveltuva insinöörikoulutus (AMK tai DI) ja hyvä englannin kielen taito. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta arvostamme myös oikeanlaista asennetta. Koska moni asia vaatii yhtäaikaista huomiotasi, sinulla pitää olla hyvä paineensietokyky ja kykenet tarttumaan toimeen ja osaat siis priorisoida työtehtäväsi.

Tehtäviisi kuuluu mm. standardien implementointi käytäntöön, käytännön laadunvalvonta ja -kehittäminen sekä reklamaatioiden hoitaminen yhteistyössä konsernin muun organisaation kanssa. Vastaat myös osaltasi tehtaan sertifiointiprosesseista. Tehtävän tarkoitus ja tavoite on yhtiön laaduntuottokyvyn monipuolinen vahvistaminen ja kehittäminen.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Hänninen puh. 09 819 0020 maanantaisin ja perjantaisin klo 9 - 12.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi 15.6.2018 mennessä osoitteella hr@lankapaja.fi. Hae tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.