(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja ympäristöpäällikkö / Stalatube Oy
S&S Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Stalatube Oy on suomalainen, maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaiden ruostumattomien teräsrakenneputkien, I-palkkien, profiilien ja komponenttien sekä niiden jatkojalosteiden valmistaja. Neliö- ja suorakaideputkiemme valikoima on maailman laajin. Visiomme on olla toimialamme paras lisäarvoratkaisujen tuottaja yhteistyökumppaneillemme. Yrityksemme on toiminut yli 40 vuoden ajan, ja myyntimme ulottuu kaikkiin maanosiin ja 50 maahan. Investoimme, laajenemme ja jatkamme kansainvälistymistämme edelleen. Pääkonttorimme sijaitsee Lahdessa ja myyntikonttorimme Yhdysvalloissa, Hollannissa ja Intiassa sekä uusi  tytäryhtiö Puolassa.
 
 www.stalatube.com | www.linkedin.com/company/stalatube


Nykyisen laatupäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme vakituiseen työsuhteeseen Lahteen 

Laatu- ja ympäristöpäällikköä

Johdat ja kehität kansainvälisen organisaatiomme laatu- ja ympäristöasioita yhdessä tiimisi kanssa. Vastaat johtamisjärjestelmän (laatu, ympäristö ja turvallisuus) ylläpidosta ja kehittämisestä sekä auditoinneista ja sertifioinneista. Asiakas- ja projektikohtaisten laatuvaatimusten varmistaminen kuuluu olennaisena osana työhösi, samoin kuin laatu- ja ympäristökoulutukseen liittyvät asiat. Toimit laatujohtoryhmän sekä johdon ympäristö- ja turvallisuuskatselmusten asioiden esittelijänä ja toimenpiteiden koordinoijana.   

Koska olemme tunnustettu tinkimättömästä laadustamme ja asiakaslupauksestamme, haluamme sitä myös sinulta. Työssä menestyminen edellyttää kokonaisuuksien hahmottamista, oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja. Raportoit työssäsi liiketoiminnan kehitysjohtajalle.

 Mitä toivomme sinulta?

  • Teknistä korkeakoulututkintoa (AMK tai DI)
  • Vähintään viiden vuoden teollisuuskokemusta 
  • Syvällistä laatu-, ympäristö- ja turvallisuusstandardien tuntemusta
  • Projektitoiminnan ja -johtamisen osaamista
  • Esimies- ja organisointitaitoa
  • Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Matkustusvalmiutta


Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset tehtävät sekä laatubrändin ja -tuotteet alan johtavassa yhtiössä. Ennen kaikkea meillä on innostunut huippuosaajien työyhteisö, jonka hyvinvointia työnantaja tukee erilaisin henkilöstöeduin, huomioimisin ja henkilöstötapahtumin. 

Mikäli tunnet paloa olla toteuttamassa menestystä kanssamme, haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää alla olevan linkin kautta viimeistään 29.4.2019. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus. Liitä lomakkeen mukaan myös hakemuksesi ja CV:si.
 
Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864 ja Kyllikki Eskelinen, puh. 044 588 8281 sekä Stalatubella liiketoiminnan kehitysjohtaja Kenneth Söderberg, puh. 040 833 7575.