(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja ympäristöpäällikkö, Helsinki tai Tampere
Grano Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Haemme nyt Granoon laatu- ja ympäristöpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen joko pääkaupunkiseudulle tai Tampereelle.

TEHTÄVÄN KUVAUS

Laatu- ja ympäristöpäällikön tehtävässä vastaat yrityksemme laatu- ja ympäristötoimintojen kehittämisestä sekä jatkuvasta parantamisesta. Toteutat sisäisiä auditointeja ja riskiarviointeja ja ymmärrät niiden merkityksen toiminnan kehittämisen välineenä. Suunnittelet, koordinoit ja avustat parannustoimenpiteiden sekä toimintamallien käytäntöön viemisessä.

Tehtävässäsi toimit niin ulkoisen kuin sisäisenkin asiakaspalvelijan roolissa. Vastaat asiakaskyselyihin, koulutat ja neuvot henkilökuntaamme sekä laadit laatuun liittyviä ohjeita, koulutusmateriaaleja ja kuvauksia. Osallistut ulkoisiin auditointeihin ja toteutat toimittaja-arviointeja tehden jatkuvaa yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Edistät myös Lean 5S -toimintatavan jalkautumista.

Tehtävässäsi raportoit Granon kehitysjohtajalle.

VALINNASSA KIINNITÄMME HUOMIOTA

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja/tai tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olet asiakaslähtöinen, ulospäinsuuntautunut ja omaat positiivisen asenteen. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja pystyt tekemään töitä ja päätöksiä itsenäisesti. Omaat hyvät dokumentointitaidot ja ymmärrät laadun merkityksen palveluliiketoiminnassa. Standardit ISO 9001 ja 14001 sekä tehtävän hoitamisen kannalta olennainen ympäristölainsäädäntö ovat sinulle tuttuja. Katsomme eduksesi Lean 5S – toiminnan sekä muiden standardien (OHSAS, ISO 45001, ISO 27001) tuntemuksen. Suomen kielen lisäksi viestit sujuvasti myös englanniksi.

HAKUOHJEET

Innostuitko? Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa grano.fi/rekry 19.8.2018 mennessä.

Tarvittaessa tehtävästä antaa lisätietoja puhelimitse maanantaina 13.8. ja keskiviikkona 15.8. Granon kehitysjohtaja Tytti Liven, 040 506 7607.