Laatu- ja ympäristöasiantuntija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2021

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Proxionilaiset ovat aidosti ylpeitä yrityksestään. Menestyksen salaisuus piilee siinä, että uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuuden kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin ja jonka intohimona on parantaa maailmaa eettisesti ympäristöä vaalien.

Proxionin avulla maailma kulkee raiteillaan! Katso lisää https://www.proxion.fi/

Rivejämme täydentämään kaivataan asiantuntevaa laatu- ja ympäristöasiantuntijaa. Tehtävään valittu henkilö voi työskennellä joustavasti joko Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Mikkelissä, Pieksämäellä tai Kuopiossa.

Tehtävässä vastaat sertifioidun ympäristöjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä ja toimit aktiivisesti yhteistyössä Proxionin asiantuntijoiden kanssa liiketoimintoihin liittyvien ympäristöasioiden kehittämisessä. Toimit myös laatupäällikön työparina sertifioidun laatujärjestelmän ylläpidossa ja kehittämissä ja osallistut laadunhallinnan ja seurannan tehtäviin. Tehtävänkuvaa voidaan räätälöidä hakijan osaamisen, kokemuksen ja kiinnostuksen mukaisesti.

Ympäristöalan tai muun tehtävänkuvaan soveltuvan alan korkeakoulututkinto antaa hyvät valmiudet onnistua tehtävässä. Lisäksi toivomme sinulta muutaman vuoden kokemusta laatu- ja ympäristötehtävistä sekä yllä lueteltuihin tehtäviin liittyvien säädösten, järjestelmien ja standardien tuntemusta. Myös osaaminen ja kokemus turvallisuuden hallinnan ja riskienhallinnan tehtävistä sekä rautatiealasta on eduksi.

Sinulla on hyvä kokonaisuuksien ja syy-seuraussuhteiden hahmottamiskyky ja hyvät dokumentointitaidot. Työskentelet käytännönläheisellä otteella, omaksut ja sovellat uusia asioita ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työskentely sujuu myös englanniksi.

Innovatiivisen työyhteisön ja kehittymisen mahdollistavan roolin lisäksi tarjolla on kilpailukykyinen palkka, kattava työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Runsaiden liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen lisäksi saat Proxionin henkilöstörahaston edut ja mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Hae paikkaa palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Hilppa Kukkonen, 045 231 0590 tai hilppa.kukkonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1471141
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli, Pieksämäki, Tampere, Oulu, Kuopio, Helsinki