(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja ympäristöasiantuntija, Kuusakoski Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021
Haemme vahvistusta Kuusakosken Suomen QEHS-tiimiin

Laatu- ja ympäristöasiantuntijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseenkehittämään ja koordinoimaan Kuusakosken QEHS-toimintoja.

Laatu- ja ympäristöasiantuntijan tehtävä on monipuolinen ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä Kuusakosken linjaorganisaation kanssa varmistaen, että kaikilla on tarvittava ajantasainen tietotaito ympäristö- ja laatuasioissa. Työskentelet osana kolme henkistä asiantuntijatiimiä.

Kuusakosken Suomen toimintoja koskevat laatu-, ympäristö- sekä työterveys- ja turvallisuusstandardit ISO 9001, ISO14001 ja ISO45001.


Laatu- ja ympäristöasiantuntijan päätehtävät:

- Kuusakosken sertifioidun ISO9001-laatujärjestelmän kehittäminen siten, että se yhä paremmin tukee tavoitetta olla asiakkaiden valittu kumppani

- Laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjärjestelmien kehittäminen ja ylläpito, mukaan lukien sähköiset työkalut

- Johtamisjärjestelmiin liittyvät sisäiset ja ulkoiset auditoinnit sekä näihin liittyvien toimenpiteiden koordinointi. Asiakasauditointeihin osallistuminen ja tuki asiakasrajapinnalle asiakasauditointien läpiviennissä.

-Asiakaskyselyiden, palautteiden ja reklamaatioiden käsittelyprosessin tehokkaan toiminnan varmistaminen

- Tukeminen ympäristölupa-asioiden valmistelussa, lupaprosessien läpiviennissä sekä lupiin liittyvässä vuosiraportoinnissa

- Tarvittaessa henkilöstön kouluttaminen ja kehittäminen QEHS-toimintoihin liittyvissä asioissaTyö edellyttää käytännöllistä lähestymistapaa ympäristö- ja laatuasioiden hoitoon sekä hyvää yhteistyökykyä. Olet niin sisäisen kuin ulkoisen asiakaspalvelun ammattilainen; QEHS-tiimi tekee aktiivisesti sekä sisäistä että ulkoista yhteistyötä tuotannon, muiden osastojen, asiakkaiden, viranomaisten ja muiden sidosryhmien kanssa.

Edellytykset tehtävässä menestymiselle voivat rakentua esimerkiksi soveltuvasta korkeakoulututkinnosta yhdessä kattavan työkokemuksen kanssa. Arvostamme kokemusta teollisuuden parissa työskentelystä ja etenkin mielenkiintoa ja intoa kierrätyksen ja kierrätysliiketoiminnan monipuoliseen kehittämiseen. Kokemus kierrätystoimialalta ja osaaminen turvallisuusasioissa katsotaan eduksi. Kommunikoit sujuvasti (suullinen ja kirjallinen) suomeksi ja englanniksi.

Laatu- ja ympäristöasiantuntija voi sijoittua mihin tahansa yksikköön Kuusakosken Suomen palvelupisteverkostossa. Asiantuntijan tehtävät edellyttävät matkustusvalmiutta; liikut ja työskentelet säännöllisesti myös muilla toimipisteillä. Työssä on etätyömahdollisuus Kuusakosken etätyöpolitiikan mukaisesti. Tehtävässäsi raportoit Kuusakosken QEHS-päällikölle.KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 7.3.2021 mennessä toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi ja ammatilliset onnistumisesi. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.