(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja ympäristöasiantuntija, HSSEQ-KOORDINAATTORI
Arctia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Laatu- ja ympäristöasiantuntija, HSSEQ-KOORDINAATTORI, Arctia Oy

Haemme Helsingin Katajanokan toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen laatu- ja ympäristöasioissa kokenutta HSSEQ-koordinaattoria vahvistamaan konsernimme laatu-, ympäristö- ja turvallisuustiimiä. Kolmen hengen dynaaminen tiimimme koordinoi ja huolehtii Arctian liiketoimintojen HSSEQ-toiminnoista.

 

Sinun roolisi Arctialla

Laatu- ja ympäristöasioista vastaavan HSSEQ-koordinaattorin tehtäväkenttä on hyvin monipuolinen.

Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluu:

Johtamisjärjestelmien vaatimusten hallinnointi. Konsernin tytäryhtiötä koskevat laatu-, ympäristö- ja turvallisuusstandardit ISO 9001, 14001, OHSAS 18001/45001.

  • HSSEQ-toimintojen kehittäminen yhdessä esimiesten, kollegoiden ja liiketoimintojen kanssa. Työsi pääpainoalueet ovat laatu- ja ympäristöasiat väylänhoidossa ja merenmittauksessa
  • Johtamisjärjestelmien (laatu, ympäristö ja turvallisuus) ylläpitäminen ja kehittäminen liiketoiminnan edellytysten mukaisesti
  • Ohjeistuksien ylläpitäminen ja lainsäädännön muutosten seuranta
  • Sisäiset auditoinnit ja näihin liittyvien toimenpiteiden koordinointi
  • Poikkeamaraporttien seuranta ja käsittely
  • HSSEQ-asioiden kouluttaminen ja kouluttamisen kehittäminen

 

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Etsimme tehtävään käytännönläheistä, oma-aloitteista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää henkilöä. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja olet halukas kehittämään sekä omaa että organisaatioiden laatu-, turvallisuus- ja ympäristöosaamista. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot ja kykenet työskentelemään sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta sellaista soveltuvaa tutkintoa/koulutusta, joka varmistaa työssäsi vaadittavan tietotaidon. Lisäksi odotamme aiempaa kokemusta laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasioiden sekä -järjestelmien ja prosessien kehittämisestä ja täytäntöönpanosta. Standardien ISO 9001, 14001, 45001 ja OHSAS 18001 tuntemisen lisäksi katsomme eduksi, mikäli tunnet Katakri- ja ISM-järjestelmiä. Käytännön kokemus työskentelystä merenkulussa, rakentamisessa tai vastaavilla aloilla katsotaan eduksi.

Monipuolisen ja kehittävän työtehtävän lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan etuineen. Pääset työskentelemään mielenkiintoisten liiketoimintojen parissa mukavien kollegoiden kera.

Työhakemukset palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 9.8.2020 mennessä osoitteeseen pia.broumand@arctia.fi

Tehtävä alkaa: 17.8.2020 (elokuun puoliväli-syyskuun alku)