Laatu- ja vastuullisuuspäällikkö
SLO Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme Vantaan pääkonttoriin

LAATU- JA VASTUULLISUUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tämä tehtävä vaatii itsenäistä työotetta ja kykyä tunnistaa kehitettäviä prosesseja, joten rautaisilla hoksottimilla varustetut ehdokkaat etenevät seuraavaan vaiheeseen. Taustasi voi olla tekninen, kaupallinen tai joku muu soveltuva. Tärkeää kuitenkin on, että asenteesi ja oppimiskykysi ovat kohdillaan. Uusi urasatama häämöttää, kun hakemuksestasi välittyy aito intohimo ja kyky vakuuttaa meidät erinomaisuudestasi.

Sinä slolaisena

Pääset vastuulliseen ja monipuoliseen pestiin, jossa ensisijaisesti pureudut SLO:n tilaus-, toimitus- ja reklamaatioprosessien laadun kehittämiseen.

Työssäsi vastaat itsenäisesti auditoinneista, katselmuksista ja kehityshankkeiden läpiviennistä. Tuotat ketterästi prosessikuvauksia, toimintaohjeita ja raportteja liiketoiminnan tarpeisiin.

Lisäksi johdat SLO:n vastuullisuushankkeita ja vastaat toiminnan kehittämisestä sekä ohjaamisesta yhteistyössä hankinnan, logistiikan ja myynnin kanssa.

Näitä puitteita tarjoamme SLO-urallesi

SLO:lla on markkinajohtajana pitkät ja luottamukselliset suhteet sekä asiakkaisiin että toimittajiin, joten olet vakaan laivan kyydissä. Meillä on vahva digitaalinen kurssi eteenpäin ja asiakasta palvelevat ratkaisumme ovat toimialan kärkeä. Tarjoamme hyvän alustan kehitystyölle, sillä kaikki isot järjestelmäuudistukset - kuten toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto - on jo tehty.

SLO panostaa osaamisesi kehittämiseen ja tarjoaa organisaation vahvan tuen ja työkalut aina huippusuorituksiin asti.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla

  • soveltuva koulutus, esimerkiksi insinööri tai DI,
  • palava halu laadun ja prosessien kehittämiseen myynnin, logistiikan tai sähköisen kaupan parissa,
  • kykyä hahmottaa suurempia kokonaisuuksia,
  • itsenäinen ja aktiivinen työote,
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, 
  • erinomaiset tietotekniset taidot, erityisesti lahjakkuutta taivutella Exceliä ketterästi ymmärrettäviksi raporteiksi ja
  • englannin kieli hallussa.

Lisää tuulta purjeisiin saat, kun ymmärrät

  • SAP-toiminnanohjausjärjestelmää,
  • työsuojelu- ja ympäristöasioita sekä
  • mitä Lean tarkoittaa käytännössä.

Hakemusta kehiin tai kysy lisää!

Lisätietoja saat laivuetta luotsaavalta logistiikkajohtaja Lasse Sevonkarilta p. 050 568 2446, lasse.sevonkari@slo.fi. Kirjalliset perustelut valinnallesi voit lähettää www.slo.fi/ura -sivujen kautta 7.12.2021 mennessä.

SLO on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. SLO palvelee urakoinnin, teollisuuden ja sähkönjakelun asiakasyrityksiä monikanavaisesti ja paikallisesti 35 toimipisteessä. Tarjoamme asiakkaillemme tarkkaan mietittyjä palveluratkaisuja, takuuvarmaa logistiikkaa, valikoituja tuotemerkkejä ja parasta osaamista. Yrityksen liikevaihto on n. 400 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 500 henkilöä. SLO on osa maailmanlaajuista Sonepar-konsernia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot