(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja turvallisuuspäällikkö (HSEQ)
LST Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Haemme kotimaisen konsernimme emoyhtiön LST Group Oy:n palvelukseen Turkuun laatu- ja turvallisuusasioista vastaavaa päällikköä.

LST Group on sähkötekniikan alalla toimiva konserni, jonka emoyhtiö on LST Group Oy. Konsernimme koostuu kahdeksasta yhtiöstä, työllistää 160 henkilöä ja liikevaihtomme on noin 20 miljoonaa euroa.

Vastaat työssäsi konsernin laatu- ja turvallisuusjärjestelmien kokonaisvaltaisesta ylläpidosta. Konsernissa on sertifioidut ISO 9001 ja OHSAS 18001 -järjestelmät sekä KATAKRI2015-vaatimusten mukaiset turvallisuuden toimintaohjeet. Työssäsi edistät ja varmistat laatu- ja turvallisuustoiminnon ensiluokkaista suorittamista.

Osana työn kuvaa viet laatu- ja turvallisuustavoitteet eteenpäin organisaatiolle ja ohjaat koko organisaatiota toimimaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Rakennat tulevaisuutta valmentamalla henkilöstöä jatkuvaan parantamiseen sekä tutkimalla erilaisten ratkaisujen toteuttamiskelpoisuutta pitkän aikavälin liiketoiminnan tukemiseksi. Toimit sidosryhmien neuvonantajana ja raportoit suoraan johtoryhmälle.

Tehtävässä menestyminen vaatii ahkeruutta ja vahvaa sitoutumista laatu- ja turvallisuusasioihin. Työssä vaaditaan itseohjautuvuutta sekä yhteistyökykyä toimia konserniyhtiöiden johdon ja koko henkilöstön kanssa.

Aikaisempi kokemus laatu- ja turvallisuustehtävistä katsotaan eduksi. Voit olla vielä työurasi alkupäässä tai jo kokeneempi osaaja.

Miksi meille?

Kolmannessa sukupolvessa jatkuva toimintamme tulevaisuus on vakaalla pohjalla ja konsernimme toiminta kehittyy edelleen niin liikevaihdon kuin monipuolistumisenkin saralla. Usealla liiketoiminta-alueellamme on myös erittäin hyvät näkymät vuosiksi eteenpäin.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhde-edut. Viikoittainen työaikasi on 37,5 h ja päivittäinen työaikasi mukautuu elämäntilanteesi mukaisesti arkisin liukuvasti klo 7–18 välillä.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä avoin hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen samuli.rantanen@lst.fi 17.6. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Samuli Rantanen, puh. 050 568 6156, tavoitettavissa ti 5.6. klo 15–16, ti 12.6. klo 15–16 ja ke 13.6. klo 15–16.