(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja turvallisuusinsinööri
Terrafame Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Olet­ko sinä uusi LAATU-​ JA TUR­VAL­LI­SUUSIN­SI­NÖÖ­RIM­ME?
 
Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi on ainutlaatuinen energiatehokas kokonaisuus, joka tarjoaa asiakkaille läpinäkyvän, jäljitettävän ja aidosti eurooppalaisen akkukemikaalien tuotantoketjun. Terrafame aloittaa akkukemikaalien tuotannon vuoden 2021 alkupuolella. Uusi tehdas on yksi maailman suurimmista sähköautojen akuissa käytettävien akkukemikaalien tuotantolinjoista ja sen tuottaman nikkelisulfaatin hiilijalanjälki on yli 60 prosenttia pienempi kuin teollisuudessa keskimäärin. Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015 ja sen tuotantolaitokset sijaitsevat Sotkamossa. Vuonna 2019 Terrafamen liikevaihto oli 310 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 1500 työntekijää, joista kumppaniyritysten osuus oli noin puolet.

Haemme laatu- ja turvallisuusinsinööriä toimimaan metallien talteenotto -osastolla asiantuntijaroolissa työ-, prosessi- ja ympäristöturvallisuuteen liittyvissä tehtävissä. Luot, kehität ja jalkautat toimintamalleja turvallisuus- ja laatukulttuurin parantamiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit tarvittaessa myös turvallisuuskoordinaattorina. Osallistut laatu- ja turvakoulutusten suunnitteluun ja kouluttamiseen, samoin kuin sisäisiin ja ulkoisiin auditointeihin arviointiryhmän jäsenenä. Toimit tiiviissä yhteistyössä tuotanto-organisaatioiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sinulla on soveltuva AMK/korkeakoulutason tekniikanalan tutkinto tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu pätevyys. Tunnet jo ennestään työsuojelulainsäädäntöä ja sinulla on kokemusta ISO 9001 standardista (lisäksi kokemus ISO 14001 sekä ISO 45001 luetaan eduksi). Sinulla on perustiedot kemikaaleista ja työhygieniasta sekä erilaisista riskiarvioinneista. Aiempi kokemus jonkin teollisuuden alan työsuojelutoiminnasta on eduksi. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä osaat innostaa työyhteisöä turvalliseen työskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimityöskentely on sinulle luontaista. Osallistut mielelläsi työyhteisön kehittämiseen. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaisin klo 13.00-15.30 operatiivinen päällikkö Antti Lakkala, puh. 020 7130 800 (vaihde).

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 31.10.2020 www.kykyjentalteenotto.fi (Avoimet työpaikat). Hakemusten käsittely- ja valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan.