(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja tuotekehityspäällikkö
Finnish Food Factory Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021
Finnish Food Factory Oy
Finnish Food Factory Oy toimii elintarvikkeiden sopimusvalmistajana vähittäiskaupalle ja teollisuudelle erikoistuen erilaisten ruuanvalmistustuotteiden ja juomien valmistamiseen.    

Haemme asiakkaallemme Finnish Food Factory Oy:lle Kouvolaan laatu- ja tuotekehityspäällikön vanhempainvapaan sijaista. Yritys on UHT-käsiteltyjen elintarvikkeiden sopimusvalmistaja ja yrityksellä on käytössä modernia tuotantoteknologiaa asianmukaisessa elintarviketuotantolaitoksessa. Tehtäviisi kuuluu tuotekehitystyön ohella omavalvonnan ja FSSC 22000 elintarviketurvallisuusjärjestelmän ylläpito.

Odotamme Sinulta elintarvikealan koulutusta (elintarviketieteet/-tekniikka tai muu vastaava koulutus/opinnot) ja mielellään aiempaa työkokemusta tuotekehityksen tai laadunvalvonnan parista elintarviketeollisuudessa. Toimit mielelläsi pienessä tiimissä ja tuot oman ammattitaitosi asiakkaille tehtävien tuotteiden kehittämiseen mukaan. Laatutyössä eduksi katsomme tuoteturvallisuusjärjestelmien tuntemuksen ja sopivan jämäkän otteen elintarvikelaadun varmistamiseen ja työntekijöiden ohjaamiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn innovatiivisessa ja kehittyvässä yrityksessä, huipputiimin tuen ja mahdollisuuden olla valmistamassa asiakkaille ja kuluttajille turvallista ja laadukasta ruokaa. Tehtävä on aluksi määräaikainen, reilun vuoden mittainen.

Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel / Kirsi Lantta ja jos kaipaat lisätietoja tehtävästä sekä yrityksestä, soitathan Kirsille puh. 050 414 6369 tai lähetä sähköpostia kirsi.lantta@eezy.fi.

Odotamme hakemustasi ja CV:tä oheisen linkin kautta viimeistään 5.3.2021. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja etenemme rekrytoinnissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Kouvola