(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja projekti-insinööri / Valeo Thermal Commercial Vehicles Finland Ltd., Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Valeo Thermal Commercial Vehicles Finland Ltd. on itsenäinen osa globaalia Valeo-konsernia. Turun yksikössä kehitämme ja valmistamme ajoneuvoteollisuuteen kattoluukkuja hätäpoistumis- ja tuuletustoimintoihin. Asiakkaitamme ovat globaalit linja-autovalmistajat, joille toimitamme tuotteita suoraan ensiasennukseen. Yrityksenä haluamme olla ensiluokkainen, asiakkaiden mukavuutta ja turvallisuutta lisäävien ratkaisujen toimittaja. www.valeo.com www.valeo-thermalbus.com 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen 

Laatu- ja projekti-insinööriä (Quality and Project Engineer)

Tehtävä:
Tehtävässä vastaat pääosin sisäisestä laadusta, sen kehittämisestä ja seurannasta. Vastuullasi ovat niin sisäiset auditit kuin myös toimittajalaatu (hyväksynnät, laatukehittäminen, PPAP). Toimit laatupäällikön oikeana kätenä laatujärjestelmän kehittämisessä ja dokumentoinnissa. Vastaat tilastollisista analyyseistä ja tulosten kommunikoinnista tuotannolle ja menetelmäsuunnittelulle. Projektipuolella toimit yksikön projektivastaavana.

Olet linkki Turun yksikön ja Saksan tuotekehityksen välillä ja vastaat myös projektiin liittyvien tehtävien eteenpäin viemisestä Turun yksikössä. Kuulut neljän hengen laatutiimiin ja raportoit laatupäällikölle.

Sinä:
Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja käytännön kokemusta laatuasioiden parissa työskentelystä. Aikaisemmasta kokemuksesta ajoneuvoteollisuuden parissa toimimisesta on sinulle hyötyä.

Laatutyökalut ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja, laatujärjestelmien ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 tunteminen on edellytys. Eduksesi katsotaan IATF/VDA-tuntemus, kokemus HSE-työturvallisuustoiminnasta, Green Belt -sertifikaatti ja sisäisen auditoijan pätevyys. Hallitset tilastolliset menetelmät ja osaat kommunikoida ne maallikolle.

Sovit hyvin organisaatioomme, kun olet aikaansaava, oppimishaluinen ja analyyttinen. Pystyt myös viemään asioita eteenpäin oma-aloitteisesti ja järjestelmällisesti.

Yksikkömme pääkieli on suomi, mutta tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, saksan kieli katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa saat ottaa vastuuta ja kehittyä roolissasi. Yrityksen kansainvälisen luonteen vuoksi pääset myös välillä ulkomaille tuulettumaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat General Manager Jenny Nybom 13.8. klo 9–9:45, puh. 050 348 4334, Claudio Oddone (in English) 6.8. ja 7.8. klo 10–11, puh. 040 574 2303 sekä 8.8. alkaen MPS-konsultti Catharina Kallio, puh. 020 746 9686. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta 14.8.2019 mennessä.